#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Svými schopnostmi se vám podaří zaujmout ty správné lidi. Výsledkem bude skvělá příležitost, která se nenaskýtá často. Odhoďte tedy veškeré zábrany a především strach z neznáma. Důvěra v sebe sama spolu s odvahou vám pomohou najít tu správnou cestu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Potkáte osobu, o které se vám ani nesnilo. I když rozrušení bude velké a pokušení jakbysmet, snažte se udržet své vášně na uzdě a zachovat dekorum. Když to zvládnete a budete jednat přirozeně, dostanete záviděníhodnou příležitost. Jen nepanikařte!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Partner vám bude vděčný za pomoc, kterou mu bez váhání poskytnete. Právě samozřejmost pomoci v nouzi spolu s velkorysostí je to nejhezčí, co můžete svému protějšku dát. Uvědomte si to a snažte se i nadále pokračovat ve stejném duchu. Vyplatí se to.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Konečně se dočkáte vysněného zvýšení platu. Radost bude velká a oslavy také, nicméně by bylo vhodné, abyste nejdříve ze všeho splatili dluhy. Teprve až budete mít čistý štít, je načase se porozhlédnout po vhodné investici. Nezapomeňte na potomky!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vaše práce bude od nynějška mnohem víc kreativní a zábavná. A oprostit se od stereotypu a rutiny, to je přesně to, co potřebujete. Vaše pracovní výkony se tím pádem raketově zlepší. Dejte průchod své fantazii a nebojte se experimentovat. Máte na to.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Tento týden si užijete v pohodlí domova se svým protějškem. Pohoda, jaká ve vztahu zavládne, bude nevídaná. Proto si jí važte a náležitě ji opečovávejte. Vyhněte se jízlivým poznámkám a ušetřete partnera kritiky. Týden klidu za to rozhodně stojí!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Panická hrůza z nadřízeného z vás tento týden opadne. Příčinou bude situace, která se pro vašeho šéfa nevyvine zrovna nejlépe. Vám však bude naprosto vyhovovat. Konečně zjistíte, že váš zaměstnavatel je také jenom člověk! Hned vám bude sympatičtější.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Nával práce, který budete muset v týdnu zvládnout, bude obrovský a nepříjemný. V dobré náladě vás budou udržovat dvě věci. Za prvé, že se jedná pouze o dočasnou záležitost, a za druhé, že máte rodinné zázemí, které vám dokáže každý den zpříjemnit.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Získáte to, po čem už delší dobu toužíte. Paradoxně zjistíte, že ve chvíli, kdy se vám vysněná věc (v uvozovkách) dostane do rukou, tak trochu ztratíte zájem. Nenechte se však těmito pocity příliš ovlivnit. Užijte si pocit, že jste dosáhli svého.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Stanete se vrbou pro zamilovaného přítele. I když mu poskytnete pomoc rádi, připravte se, že to nebude nic jednoduchého. Kamarádovy problémy si neberte příliš osobně. Snažte se zachovat odstup a radit z hlediska racionálního, nezaujatého člověka.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V zaměstnání zvládnete zaskočit za nemocného kolegu. I když to bude velký zápřah, uvidíte, že se vám snaha vyplatí. Vašeho odhodlání a obětavosti si totiž nelze nevšimnout! A věřte, že váš nadřízený není slepý. Dočkáte se proto náležitého ocenění.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Váš nový vztah se posune kupředu. Zpočátku vás může takový progres nemálo vyděsit. Nenechte se však svést ze správné cesty. Poslouchat strach se málokdy vyplatí! Ujasněte si priority a promluvte si s partnerem o představách společné budoucnosti.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY