#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Dopřejte si více letních zážitků bez toho, abyste si vyčítali, že se zrovna nevěnujete tomu či onomu. Odpočinek si zasloužíte a uvidíte, jak hned budete mít více inspirace a budete mnohem výkonnější než nyní. Ideální bude, pokud vyrazíte na cesty se svojí rodinou, poznáte se zase z jiné stránky.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Nesnažte se všechny potíže vyřešit naráz, tedy v případě, že jste někde náhodou neobjevili kouzelný prstýnek z Arabely. Bezpečnější bude si jednotlivé oblasti, ve kterých potřebujete nutně udělat posun, načrtli na papír a rovnou si k tomu připsali, co by šlo udělat, jak to udělat a hlavně kdy.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Rozpusťte si vlasy, či alespoň sundejte klobouk a dopřejte si doteky letního větru. Nezáleží na tom, zda se budete toulat po lese a hledat houby nebo obíhat ve městě obchody. Nezaměnitelná letní atmosféra si vás najde tam i onam. Stačí jenom najít si pár volných minut na to, abyste ji zachytili.

Rak (22. 6.–22. 7.)

S některými lidmi v okolí budete mít trochu potíže. Ne, že byste svorně vykopali válečnou sekyru, ale nebudete se moci shodnout ani na jednoduchých záležitostech, a to vy jste stále obdivuhodně tolerantní. Když bude nejhůř, navrhněte kámen, nůžky, papír. Jen pozor, aby to nevzali doslova.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Budete si připadat jako štvanci a nikoliv králové. Ovšem bude to tím, že ten kdo vás bude pronásledovat, nebo vám to tak aspoň bude připadat, bude sám čas. Termíny, které si budou žádat vaši pozornost, schůzky, které nepočkají, blízcí, kterým jste slíbili program, to jen zlomek povinností.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Myslete na sebe a nedovolte, abyste byli živi jenom svojí prací. Zvláště neodsouvejte až na potom něco dobrého k snědku, svačiny byste si měly dopřávat pravidelně a ideálně takové, jaké balíte svým ratolestem do školy. Jenom tu okrasnou krabičku, jakou nosívají ve filmech, radši nechte doma.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Letní dny vás budou svádět k netradičním letním zážitkům. Buďte však opatrní, abyste se nevydali někam, kde to nebudete vůbec znát a bude vám to nepříjemné. Nicméně se zdá, že se vám podaří najít naprosto skvělé cestovatelské společníky. Od těch se můžete naučit něco nového a přínosného.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Budete naladěni na jinou strunu než vaši blízcí, což vás bude ponoukat k tomu, abyste se vydali někam bez nich. Nikoliv však do dálek, protože přece jenom máte rádi svoje pohodlí a svůj klid. Vaši blízcí vás nechají vyjet na cesty bez reptání, protože mají sami své letní plány a těší se na ně.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Váš ohnivý temperament se bude objevovat značně výbušně a vy budete mít co dělat, abyste pár lidí ve vašem okolí neposlali do míst, kde slunce nesvítí. Snažte se krotit svůj ostrý jazýček, protože jinak si budete muset začít trénovat před zrcadlem kajícnický výraz a pořádně originální omluvy od srdce.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Budete pověstnými pracanty i v horkých letních dnech, i když vaše aktivita se nebude projevovat jenom v pracovní oblasti, ale i v domácích podmínkách budete mít spoustu restů, které si budete přát úspěšně zdolat. Navíc se vám podaří koordinovaně zapojit do pracovních činností i vaše blízké.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Dívejte se tento týden pozorně okolo a uvidíte, že letní příroda vám toho má spoustu, co nabídnout. Pokud bydlíte ve městě, zkuste častěji vyrážet ven a nemusí to být nikam daleko. I pár kilometrů za městem už můžete načerpat mnoho elánu do zásoby, nasbírat letní bylinky nebo obdivovat zvířenu.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Budete naladěni značně filozoficky a zaplést s vámi rozhovor bude pro mnohé doslova netradičním zážitkem. Zvláště budete mít po ruce nabroušené argumenty, takže hádky s vámi budou předem prohraným bojem. Navíc je léto vaše oblíbené období, které můžete trávit u své oblíbené vody.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY