Horoskop Jarmily Gričové

Pokud v tomto týdnu hodláte uspět, je potřeba, abyste sami sebe udrželi na uzdě, což rozhodně nebude jednoduché. V pondělí, kdy obloze vládne trigon Marsu s Uranem, máte dojem, že můžete klidně riskovat, protože to vyjít musí! To, že situace není tak jednoduchá, zjistíte bohužel už v úterý, kdy opozice Slunce s Plutem přinese změny, s nimiž jste včera nepočítali. Pro vodní znamení je příznivý pátek, kdy nastává v Raku novoluní, které se jim postará o šanci na nové začátky.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Trigon mezi Marsem a Uranem, který tento týden startuje, se vám postará o nepředvídaný kolotoč. Pokud jste domluvení na pondělí večer s kamarády nebo s partnerem, včas jim zavolejte a akci zrušte. Jsou rozumní a uznají, že práce je občas přednější než zábava.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Diskuse, kdy chce partner zvýšeným hlasem řešit, po kom ty vaše ratolesti vlastně jsou, zarazte hned při prvních větách. Je sice pravda, že jejich vysvědčení nedopadlo tak, jak jste čekali, ale taková hrůza, jak se vám snaží namluvit, to taky není!

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Času od úterního rána do čtvrtečního podvečera, kdy je Luna ve vašem znamení, využijte k posílení kontaktů s kamarády, které jste už dlouho neviděli. Dozvíte se, že se jim po vás už hodně stýskalo, ale neozývali se proto, aby vás neobírali o cenný čas.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Páteční novoluní ve vašem znamení vám dává šanci k novým začátkům. Pokud nechcete, aby to skončilo jako vždycky, kdy se pro něco nadchnete, ale pak vás to přestane bavit, nehleďte na to, že je pátek, ale hned učiňte první krok, po němž je návrat nemožný.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Sobotní vstup Merkura do vašeho znamení startuje neobyčejně zajímavý víkend. Zapomeňte na to, že byste seděli doma, a vyrazte na akci, na kterou vás zvou kamarádi! Partnera klidně vezměte s sebou, protože se nebude dít nic, co by se mu nezamlouvalo.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Diskuse o tom, kdo má u vás doma vlastně právo velet, nabývají v poslední době na intenzitě. Hlavně o víkendu, kdy je Luna ve Lvu, se připravte na zajímavé argumenty, jimiž se vás partner snaží přesvědčit, že rozhodovat má on, a na vás je, abyste poslouchali.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Rozhodnutí, které mělo definitivně vyřešit vaše pracovní zařazení, se k vaší nelibosti opět odkládá. Když se to v pátek dozvíte, zapomenete na svůj obvyklý diplomatický přístup. Svou naštvanost vyjádříte tak silně, že se věci konečně pohnou kupředu.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Celý týden se těšíte na pátek, kterým začíná vytoužený prodloužený víkend. S tím, co o víkendu chcete stihnout, to však nesmíte přehánět! Hlavně v neděli, kdy je Luna ve Lvu, vsaďte spíše na odpočinek a relaxaci, než na dohánění restů na zahradě.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V práci se nebojte nahlas upozornit na nesmyslné nařízení, lékaře se klidně zeptejte, co s vámi zamýšlí. V práci budou rádi, že se konečně našel někdo, kdo se nebojí ozvat, lékař vám vysvětlí všechno, co chcete vědět, a vám právem stoupne sebevědomí.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Při úterní opozicí mezi Sluncem a Plutem ve vašem znamení musíte vyřešit rozpor mezi tím, co chcete, a tím, co musíte. Pokud jste se v minulých dnech bláznivě zamilovali, je čas, abyste se postavilo oběma nohama na zem a začali uvažovat, co bude dál.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

I když noc ze soboty na neděli láká, abyste zůstali vzhůru a kochali se pohledem na krásnou letní oblohu, je opatrnost na místě! Kolem druhé ráno se v neděli Luna ve vašem partnerském sektoru setkává s Merkurem a vy byste si mohli říct leccos nemoudrého.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jediné, co si musíte zakázat, jsou úvahy o zdraví. Ve chvíli, kdy se začnete pozorovat, pocítíte příznaky všemožných chorob včetně těch, které opravdu mít nemůžete. Odložte veškeré lékařské knihy a nahraďte je detektivkou nebo romantickým příběhem!

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11