#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Budete energičtí a naplno si užívat přelom aprílového a májového měsíce. Nepohrdnete žádnou oslavou, takže klidně vyrazíte k ohni v převleku za kouzelnici na pálení čarodějnic v závěru dubna a stejně tak se nebudete zdráhat vyrazit do retoprůvodu s mávátky na prvního května. I pod třešeň.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Kdo si vás bude chtít tento týden předcházet, měl by se místo slibů vydat rovnou materiální cestou. Potěší vás vše od pamlsků po jarní kytičku. Vy se také o ty, které máte rádi, dovedete starat s příkladnou péčí. Takže si vzájemně dovedete připravit velmi hezké okamžiky. Jste spokojení.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Už delší dobu cítíte potřebu trochu vypustit páru a zažít po delší době něco vzrušujícího. Tento týden vás čeká hned několik svátečních dní, ať už kalendářních, nebo jenom na základě tradičních oslav. Využijte jich a zkuste si naplánovat něco s rodinou nebo s přáteli. Budete se po dlouhé době bavit.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Říká se, že není všechno zlato, co se třpytí. Nesedněte proto na lep, jistému člověku, který se tento týden objeví ve vašem okolí a bude vás lákat na velmi výhodnou spolupráci. Vy jste navíc teď spíše zaměřeni rodinně a chcete mít více času pro své blízké, než pro pracovní záležitosti. Začíná máj.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Příkladně načechráte svou královskou hřívu, nebo aspoň hrdě vypnete ramena, a pustíte se do realizace něčeho, co už jste dlouho odkládali, ale na čem vám opravdu záleží. Ať už budete někoho zvát na schůzku, nebo se vypravíte za někým, s kým jste se rozešli ve zlém, budete okouzlující.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Máte ve svých rukou všechny kariérní triumfy, tak se neváhejte pustit do pracovních záležitostí, i když jiní tyto aprílovo-májové dny budou spíše trávit v přírodě nebo s rodinou. Vy si čas věnovaný práci zase vynahradíte v dalších dnech, ale nyní máte velké šance realizovat některé své pracovní sny.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Vaše kreativita se v těchto dnech rozběhne naplno a vy budete chtít poslední dubnový večer strávit netradičně, převlékání za čarodějnice vás neuchvacuje, ale pohled do plápolajícího táborového ohně máte rádi, takže vaše myšlenky budou s touto kulisou určitě počítat. A i máj vás vybízí k představám.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vaši blízcí budou toužit po vaší přítomnosti a vy nebudete mít to srdce je nechat na holičkách, i když vás to bude táhnout spíše do přírody a k rozjímání o samotě. Koneckonců, ale možná přijdete na to, že můžete mít obojí, nad ránem vyrazíte do krajiny a odpoledne se budete věnovat své rodině.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nebudete si úplně jisti, zda můžete v těchto dnech stihnout všechno, co jste si naplánovali nebo co vám naplánovali jiní. Při troše štěstí, ale můžete stihnout mnohem více, než předpokládáte, bude to chtít jenom inovativní přístup a uvidíte, že nakonec místo stresu zažijete i prvomájovou pohodu.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Stane se možná něco dlouho nevídaného, v práci nahlásíte výjimečně áčko a prodloužený víkend si prodloužíte ještě o něco více. Neradi totiž děláte věci polovičatě a oslavy na závěr dubna u vás mají stejnou prioritu jako ty prvomájové. Zřejmě budete chystat velkou rodinnou nebo přátelskou sešlost.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Rodina vás bude trochu rozčilovat svým laxním přístupem k vašim plánům. Než je ale uvrhnete definitivně ve svoji nemilost, zkuste zapřemýšlet, zda za tím nebude spíše pracovní vytíženost a nejistota ohledně požadavků shora. Určitě vás rádi uvidí, jenom ještě nemohou plánovat napevno.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Občas vám bude dělat trochu problémy naladit se na jarní optimismus. Rádi byste při tom symbolicky po vzoru vyráběných čarodějnic spálili všechno těžké, co vás tíží, ale dá vám už dosti přemáhání se vůbec podobných oslav zúčastnit. Co byste si však neměli odpírat, je pobyt pod rozkvetlou třešní.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY