#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

S partnerem budete tento týden vycházet naprosto skvěle. Veškeré hádky a konflikty se vám vyhnou obloukem. Je to dáno nejen vaší dobrou náladou, ale také ochotou ke kompromisům! Jednoduše se se svým protějškem umíte na všem dohodnout. Jen tak dál!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Oceníte skvělý kolektiv v zaměstnání. Uvědomíte si totiž, že dobrá parta a vřelá atmosféra na pracovišti rozhodně nejsou samozřejmostí. Naopak, měli jste na výběr spolupracovníků opravdu štěstí. Dejte jim to najevo, upevníte tak vzájemnou solidaritu.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Čeká vás rodinná akce. Zamyslete se, zda by nebylo dobré okruh pozvaných rozšířit o své přátele. Možná máte strach, zda by s vašimi blízkými vyšli, ten je však neopodstatněný. Pravdou je, že byste tak mohli vytvořit vtipnou a podnětnou atmosféru.

Rak (22. 6.–22. 7.)

I když máte z nového zaměstnání strach, věřte, že všechno dobře dopadne. Stačí, když budete věřit sami sobě. Nebojte se novým kolegům ukázat, že něco nevíte, a poradit se s nimi. Uvidíte, že jim tak zalichotíte, a navíc ukážete, že máte sebevědomí.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Pozvání na schůzku vám udělá opravdu velkou radost. Přesto se na malou chvilku neubráníte panice a strachu. Byla by však obrovská škoda, abyste zahodili svoji šanci kvůli nedostatku sebevědomí. Hoďte obavy za hlavu a zkuste si rande jednoduše užívat.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V současné době se potýkáte s menšími problémy, a to jak v osobním životě, tak na pracovišti. Na vaši stranu se tento týden překvapivě postaví osoba, od které byste něco takového rozhodně nečekali. Přesto oceňte její snahu o pomoc. Bude užitečná!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Budete se soustředit především na prosazení svých vlastních zájmů. Není na tom ostatně nic špatného. Jen pozor, abyste ve svém tažení někomu neublížili. Máte totiž sklon být trochu zaslepení a nehledět napravo ani nalevo. To by se vám mohlo vymstít!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Štíři, máte na své partnery mimořádně vysoké nároky. Na jednu stranu je chvályhodné, že si vybíráte, ovšem všeho s mírou! Vašim vysokým požadavkům bude vyhovovat jenom málokdo. Možná byste měli trochu slevit. Jen tak najdete to, co opravdu chcete!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V zaměstnání se ocitnete poněkud v nevýhodě. Pravdou však je, že jste si svoji pozici částečně zavinili sami. Laxnost a lenost se jednoduše nevyplácí! Tento týden proto budete mít co dělat, abyste dali všechno do pořádku. Snaha však bude úspěšná.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Každý na vás pozná čerstvou zamilovanost, ač se ji budete snažit všemožně utajit. Nestyďte se za své city! Ostatně jízlivým posměváčkům budete nejlépe čelit odzbrojující upřímností. Nebojte se jít s pravdou na světlo. Blízkým uděláte velkou radost!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V práci zavládne uvolněná a pohodová atmosféra plná smíchu a dobré nálady. Budete mít dost času popovídat si s kolegy a kolegyněmi o všem možném. Jen pozor, abyste nebyli až příliš dotěrní. Také nezapomeňte, že jste v zaměstnání a máte povinnosti!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

S atraktivní osobou si vyměníte telefonní čísla. Rozhodně se nemusíte stydět, proto neváhejte udělat první krok! Berte flirtování jako hru, která má svá pravidla. Pomůže vám to oprostit se od přehnaných, nereálných očekávání a strachu. Jen se bavte!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY