Horoskop Jarmily Gričové

Tento týden je pro kardinální znamení (tedy pro Berany, Raky, Váhy a Kozorohy) něčím na způsob lučavky královské (kapalina rozpouštějící kovy). Působí na ně nejen Slunce z Vah, které je zbavuje obvyklé rozhodnosti, ale i tvrdý Merkur, který je nutí, aby mluvila především tam, kde se vyplatí mlčet. Další náročnou energii přináší Venuše, která se v pátek setkává se Saturnem. V lásce ubývá spontánnosti a mluví se hlavně o odpovědnosti a společné partnerské práci, která tvoří lepší budoucnost.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Ve vašem případě opravdu platí, že kdo nic nedělá, nic nezkazí. Pokud chcete být v pohodě, dělejte si svoje a na okolní svět se neohlížejte. V úterý, kdy je ve vašem partnerském sektoru novoluní, si dejte pozor, abyste neřekli něco, co by se miláčka dotklo.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Ve chvíli, kdy se rozhodnete pro nový životní styl, to všem oznamte. Nikdo nevěří, že byste se dokázali dobrovolně vzdát dobrot, v jejich přípravě jste navíc hotovým mistrem! Vy však bez problémů přejdete na zeleninovou stravu a okolí necháte zírat.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Ve chvíli, kdy budete přesně vědět, co byste měli říct, abyste se pozitivně zapsali do dějin, najednou pocítíte, že máte pusu slepenou a slova ze sebe nedostanete. Momentálně bude lepší, když své nápady napíšete nebo je rovnou zavěsíte na net.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Kdyby to jen trochu šlo, bylo by lepší, kdybyste si vzali dovolenou nebo se v práci dobrovolně přihlásili na pořádání archivu. Planety jsou na vás až do pátku neobyčejně náročné a vy budete mít pocit, že vás válcují lidé, kteří vám nesahají ani po kotníky.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Ve chvíli, kdy zjistíte, že máte šanci vyniknout, na nic nečekejte a jděte do akce! Vašimi dny jsou úterý a středa, kdy jste vyrovnaní a umíte důležité lidi přesvědčit o své pravdě. V pátek využijte konjunkce Venuše se Saturnem a upevněte své partnerství!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Po měsíci, kdy bylo Slunce ve vašem znamení, a kdy jste se nezastavili, si teď užíváte nejen klidu, ale hlavně financí, které se konečně po dovolených vylepšily. Pokud děti přijdou s tím, že potřebují vyšší kapesné, měli byste jim v rámci možností vyhovět.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jde o týden, který vás sice nenadchne, ale nakonec ho zvládnete daleko lépe, než to v pondělí vypadalo. Pro úspěch však potřebujete dokonalé sebeovládání, které vás ochrání před konfliktem s člověkem, který má dobrou paměť a v budoucnu by vám mohl škodit.

Štír (24. 10.–22. 11.)

O akci, na kterou byste moc rádi jeli, se dozvíte až ve chvíli, kdy už není šance, abyste se na ni dostali. Naštěstí se ve čtvrtek Luna dostává do vašeho znamení, odkud se vám postará o krásný víkend, plný bohatých zážitků a nečekaných překvapení.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Ve chvíli, kdy vám někdo začne vnucovat a radit, co si máte oblékat a jak se česat, si z vás udělá zavilého nepřítele. I když nepatříte k lidem, kteří by rady odmítali, máte u tohoto člověka pocit, že chce, abyste vy vypadali co nejhůře a on mohl vyniknout.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Změny, které se už delší dobu chystaly, se začínají uskutečňovat. Nesnažte se proti nim bojovat, protože to nemá cenu. Když si uvědomíte, že si konečně můžete dělat to, co chcete, a ne to, co vám někdo nalinkoval, zvládli jste planetární lekci na jedničku!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Zvláště v úterý, kdy jste pod pozitivním vlivem novoluní ve Vahách, se vám dýchá skvěle. Nápadů máte plnou hlavu a většina z nich je opravdu dobrých! Na stabilitu a nové zážitky se můžete těšit i ve vztahu. Nezdá se vám, že slyšíte ozvěnu svatebních zvonů?

Ryby (21. 2.–20. 3.)

To, že jsou lidé, za které se rádi obětujete, je sice hezké, ale přehánět byste to neměli. Momentálně bude lepší, když se budete řídit především svým vlastním zájmem. Někdo vám sice může vytknout, že jste sobečtí, ale tomu se můžete leda tak zasmát.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11