#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Kdo vás zastaví? Nepoučitelně se hrnete vpřed a nekoukáte napravo nalevo. Přibrzděte, než bude pozdě. Už teď vnímáte rozladěnost ve svém okolí, i když jí nevěnujete moc pozornosti. Ale pozor, vaši blízcí už začínají mít plné zuby vašeho nestíhání.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Vašim dnům teď zavládla romantika. Dokonce i zdánlivě nedosažitelný idol je teď připraven přijmout vaše dvoření a každé milostné přání je předem splněno. Zadaní mohou počítat se silnější citlivostí a něhou od svého partnera, které upevní váš vztah.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Těšte se na kouzelný týden, milí Blíženci! Přicházejí radostné události a zajímavé příležitosti, stáváte se v oblíbenci hvězd! V lásce, práci, financích i rodině jde vše jako po másle, takže se můžete nadšeně pustit do přípravy prázdninového programu.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Přichází týden, kdy vás blízcí nebudou poznávat. Jste mimořádně nabiti energií a chutí do života. Hvězdy přejí vašemu pracovnímu nasazení, finančnímu přírůstku i milostným a přátelským vztahům. Jen pozor na ukvapenost, mohou pak hrozit dokonce úrazy!

Lev (23. 7.–22. 8.)

V pracovní části týdne si užíváte přízně hvězd, se kterou se vám daří i proniknout na zahraniční trhy. S letním sluníčkem pak o víkendu rozkvete pohoda a rodinné štěstí. Hvězdy přejí cestování, oslavám, kulturním akcím a celkově užívání si života!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Panenky už zcela pookřály a ani poslední červnový týden si nemají na co stěžovat. Nejen, že jste plní energie a máte skvělé nápady, ale dovedete i všechno formulovat tak, aby všichni zainteresovaní pochopili, o co vám jde. Zase jste ve svém živlu!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V tomto týdnu si dejte pozor na nenápadné závistivce, kteří si chtějí utrhnout z vašeho úspěchu. Máte srdce na dlani, takže by vám to možná ani nevadilo, ale může se stát, že vás taková podlá osůbka bude chtít dokonce potopit. Buďte velice obezřetní!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vaši nadřízení poslední dobou pečlivě přemýšlejí o tom, jak vám projevit pochvalu nebo zda vás dokonce povýšit. Můžete také podepsat výhodnou smlouvu se zahraniční firmou. Hlavní je pohotově jednat a nesedět a nečekat. Nenechte si štěstí proklouznout!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nesnažte se stále dokola překonávat. Co je na tom, že vám občas vše padá z rukou a nemáte právě buňky na kutilství? Tak se prostě věnujte něčemu jinému a nesnažte se být stále ve všem za hvězdu. Velice se vám pak uleví a užijete si příjemný týden!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Sebeovládání, to je vaše hlavní heslo týdne. Hvězdy si myslí, že byste měli dávat pozor na své reakce. Ve skutečnosti se proti vám nikdo nespikl, jen máte tendenci vnímat události trochu zkresleně. Ovládejte své první reakce, ať neubližujete okolí.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Nejsilnější pracovní období měsíce odeznělo a vy budete mít v tomto týdnu klid pro kontrolu, statistiku a upevnění svých projektů. Je to důležitá fáze a docela si ji po běhu uplynulých akčních týdnů užijete. Je hezký pocit mít vše v pořádku hotové.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Máte skutečně velkou výdrž, a i když se vám to na začátku týdne nebude moc zdát, koncem týdne oslavíte úspěšné dokončení rozdělané práce. Aby ne - vaší rozjetosti neuteče žádný nedodělaný úkol a všechny problémy před vaším intelektem kapitulují!



Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY