#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Milostné eskapády se vám podaří utajit, přesto byste se měli zamyslet nad svým přístupem. Zkuste si uvědomit priority a řídit se jimi. Jen tak totiž v životě dosáhnete štěstí a vytoužené spokojenosti. Unáhlené činy a románky vám na klidu nepřidají.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Budete se ze všech sil snažit prosadit! I když vás to bude stát dost energie a času, věřte, že odhodlání a píle nakonec budou slavit úspěch. Můžete se proto těšit na náročný, ale úspěšný týden. Překonáte sebe samotné a získáte respekt a úctu druhých.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Ve vztahu budete naprosto šťastní a spokojení. Problémy, kterým jste v minulosti čelili, se vyřeší samy od sebe a vy si tak budete moci užívat týden pohody a harmonie. Hádky se vám vyhnou obloukem a partner bude na stejné vlně jako vy. Užijte si to!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Skutečné city budete raději tajit. A to spíše před sebou než před osobou, ke které je pociťujete. Strach z budoucnosti vám nedovolí být upřímní sami k sobě. Přesto byste se měli postavit pravdě čelem. Srdce vám nelže a věřte, že vše šťastně skončí.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden nastává skvělé období pro splácení úvěru. Finančně se vám bude nebývale dařit, proto toho využijete a zbavíte se všech závazků vůči druhým osobám. Spadne vám tak obrovský kamen ze srdce a budete se moci opět soustředit na další investice.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Setkání se starými známými skončí u skleničky. A nebude to jen tak ledajaké posezení! Dozvíte se mnoho zajímavých skutečností, které ovlivní vaše smýšlení o jisté osobě a také vaše plány do budoucna. Navíc se skvěle pobavíte a od srdce zasmějete.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Peníze, které ušetříte, nebudete raději utrácet. Uvědomujete si, že budoucnost je nejistá, a proto začnete šetřit na horší časy. I když se vám mnozí budou vysmívat za přehnanou opatrnost, uvidíte, že se vám prozíravost v budoucnosti bohatě vyplatí.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V lásce budete tento týden zdravě sebevědomí. Ty tam jsou časy, kdy jste měli potřebu partnera uhánět. Nyní ukážete, že znáte svoji hodnotu a rozhodně se nebudete ponižovat. Partner bude možná trochu překvapen, ale zároveň okamžitě stoupnete v ceně.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Manuální práce v domácnosti vás budou bavit! I když to je to poslední, co byste čekali, nakonec se vám povinnosti zalíbí. Krásně si při nich totiž vyčistíte hlavu a zapomenete na všechny starosti a problémy. Bude to ideální relaxace a odpočinek.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

I když jste se tomu dosud bránili, nyní vám nic jiného nezbývá. Finanční problémy a otázky kolem nich budete muset řešit s celou rodinou. Nakonec to nebude tak zlé, jak se nyní obáváte! Naopak, vaši blízcí vám dobře poradí a ve všem vyjdou vstříc.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Pracovní změna je již za dveřmi. Nebojte se proto zariskovat a udělat krok vpřed. Uvidíte, že nakonec uspějete ve všem, co si zamanete. Bez odvahy to však nepůjde. Máte štěstí na přátele a rodinu. Ti všichni vás totiž plně podpoří a ve všem pomohou.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V lásce se tento týden projevíte jako ryzí milovník. Nebudete váhat a vaše iniciativa všechny překvapí. Moc dobře však víte, že v některých chvílích je nutné se rozhodovat rychle, a také se podle toho budete řídit. Uvidíte, že se risk bohatě vyplatí!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY