#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden vám přinese hodně příležitostí a také spoustu uznání. Jste výkonní a daří se vám. Zamyslíte se rovněž nad tím, jak výhodně investovat své finance. Problémem se stane vaše náhle zvýšené sebevědomí, kterým budete často mučit své okolí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Tempo těchto sedmi dní bude hektické. Povedete si však výborně a zvládnete všechno, co se na vás přihrne. Hodně budete přemýšlet nad tím, jestli byste neměli hledat místo, které vám více vyhovuje. Najdete si také čas na příjemný odpočinek s blízkými.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Vaše schopnost obratné komunikace vám v tomto týdnu přinese mnohé výhody. Dostanete také příležitost seznámit se s lidmi, kteří obohatí váš život a od kterých se budete moct mnohému naučit. A o prodlouženém víkendu vás čeká spousta báječné zábavy.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Hned na počátku týdne budete muset zabojovat s nervozitou. Vaši přátelé a příbuzní se budou snažit využít vaší laskavosti ve svůj prospěch, ale ve vlastním zájmu se sebou nenechte, jak se říká, orat. Musíte jim tentokrát zvládnout říct jasné NE.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Planety v tomto týdnu podpoří vaše osobní kouzlo a budete schopni snáze dosáhnout svých cílů. Na hodně věcí se s pocitem úspěchu doslova za rohem podíváte z jiného úhlu pohledu. Stanete se také často tím, kdo vnese harmonii do vypjatých situací.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V tomto týdnu na vás dolehne únava z náročného měsíce, i když už budete cítit náznaky zlepšení, které přinese duben. Vaše přetížené nervy vás donutí přehnaně reagovat na každý drobný podnět. Velikonoční volno proto využijte k pořádnému odpočinku.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Tento týden vás naučí hospodařit s vaší energií. Pochopíte, že existují záležitosti, na které není třeba jí plýtvat. Zároveň si dokážete v práci vyřešit problémy a přinutit nadřízené, aby se zabývali vašimi připomínkami. Budete mít bojovného ducha.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Jarní povětří ve vás vzbudí touhu po svobodě a jakákoliv povinnost pro vás bude omezující. Dokážete se s tím ale vyrovnat. Tento týden bude rovněž bohatý na překvapení různého druhu, větší i menší. Pochopíte také, co pro vás znamenají vaši blízcí.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Čeká vás po všech stránkách úspěšný týden. Bude se vám dařit v práci, dokážete se bít za své sny a ještě pomáhat lidem okolo. Dokonce vám zbude čas také na procházky jarní přírodou. A vycházet budete tentokrát skvěle i se svou rodinou a příbuznými.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Budete se hodně zaobírat financemi, které vás v tomto měsíci docela trápí. V bídě rozhodně nejste, ale muset si utahovat opasek není nic pro vás. V práci se také dvakrát nedaří, takže máte kyselý obličej. Tím nic nevyřešíte. Důležitý je přece úsměv!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Planety vám v tomto týdnu ulehčí život na mnoha frontách. Snadno vyřešíte i složité problémy, s eleganci sobě vlastní přijmete pochvalu v zaměstnání a ještě se stihnete rozhodnout, že začnete aktivně sportovat. Tak tomu se říká úžasná krasojízda!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V tomto týdnu budete pracovat na svém kariérním postupu, což vám také díky skvělé schopnosti komunikovat dobře půjde. Zamyslíte se rovněž nad tím, kam v životě směřujete. Při jednání s ostatními si zachováte objektivitu a vyvážený pohled na věci.





Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY