#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Týden se ponese ve znamení příprav na konec roku. Máte svoje akční plány, pro které se pokusíte nadchnout zbytek rodiny. I když se vám to třeba nepovede tak docela, nenechte si kazit náladu. Ony se vždy nějaké zážitky najdou a hlavní je pocit pohody.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Dovedete být okouzlujícími hostiteli, kteří neváhají svým hostům nabídnout různé laskominy i svou upřímnost. Také budete mít konečně více času sami na sebe, což oceníte, zvláště pokud za sebou máte perné měsíce. Tak se bez velkých výčitek rozmazlujte!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Na konec roku si mnozí dělají skromnou rekapitulaci a vy se nemáte za co stydět. Rok to nebyl lehký, ale konec může mít pro vás přichystáno i malé překvapení na závěr. Snažte se vidět vše optimisticky a hned se budete na nový rok o něco více těšit.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Pro vás jsou vánoční svátky rodinné svátky a s koncem roku je to právě tak. Pokud se cítí vaši blízcí spokojeně, pak se vznášíte pár metrů nad zemí a ani nemusíte mít křídla. O svůj domov dovedete pečovat přímo brilantně. Nezapomínejte ani na sebe.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Závěr roku vás bude svádět prožít ho ve znamení večírků, a těch bude nespočet. Chce si ovšem vybrat ty kvalitnější kousky, abyste si pak nedrželi hlavu a nevyčítali si, že jste vůbec někam chodili. Konec konců party pro přátele můžete udělat i sami.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Konec roku vás bude svádět k plánům na další rok, kdy vás zlákají různé představy toho, co byste si od nového roku přáli. Předsevzetí si klidně dáte a hned několik, to proto, že ne všechna plánujete opravdu dodržovat. Berete je spíše jako možnosti.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Myslet budete tyto dny hlavně na blízké a užijete si různé akce a návštěvy. Čas si najdete na sebe a na koníčky, na které v průběhu roku máte poměrně málo času. A novoroční předsevzetí? Milujete velké ideály, takže i tady se nebudete držet při zemi.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zamilujete se do vánočních světýlek a neodpíráte si je ani tento týden. Nový rok by se vám klidně líbil v nasvícené zahradě s blízkými nebo přáteli. Tak slavte klidně netradičně. Vaši blízcí to rozhodně ocení. Postarejte se o velkolepý ohňostroj.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Budete v těchto dnech neposední, protože kolem se nachází tolik lákadel, že rozhodnout, co dělat dříve, představuje pořádný oříšek. Vy ho ale dovedete rozlousknout vždy s elegancí sobě vlastní. Navíc jste velmi vyhledávanými společník pro oslavy.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Konečně si dopřejte zklidnění a vyhříváte se u tepla domácího krbu. Pokud máte ještě něco nedořešené, můžete zaznamenat tento týden úspěchy i v těch věcech, které vám dělaly vrásky na čele. Spokojenost se u vás zabydlí a vy ji budete hezky hostit.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Zatoužíte-li v těchto dnech po splnění si nějakého svého tajného snu, který by vám otevřel dveře třeba k vysněnému povolání nebo koníčku, pak se nebojte udělat pro to potřebné kroky. Všechno je možné, stačí jenom chtít. A doma vás všichni podpoří.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Potřebovali byste, aby se vánoční pohoda prodávala na vánočních trzích. Nakoupili byste vaší rodince pořádnou zásobu, aby vám vydržela celé vánoční svátky. Takto se o ni musíte starat vy, ale zvládáte to s grácií, jste praví hostitelé i ochránci krbu.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY