Horoskop Jarmily Gričové

Jde o týden, který je z astrologického hlediska až na dvě malé výjimky velice klidný. První zajímavé zážitky může přinést čtvrteční konjunkce Slunce s Plutem, která nás nutí, abychom se na věci podívali jinak a začali nově. Kdybyste náhodou měli chuť na novoroční předsevzetí, které by tentokrát mohlo vyjít, startujte s ním ve čtvrtek 29. prosince v 8.41 SEČ! Na Nový rok, jehož dopoledne ovládá kvadratura mezi Merkurem a Marsem, jsou naopak veškerá předsevzetí kontraproduktivní.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vaše chvíle nastane na Silvestra, kdy budete duší společnosti. Budete se bavit, ale zároveň se i postaráte, aby se vaši kamarádi zbytečně nehádali. Nový rok nepřivítáte novými plány, ale posezením s rodinou, která se vaší společnosti nemůže nabažit.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Veškeré pověry, které vás nutí, aby na Nový rok byla na stole čočka a vepřové, odmítáte. Rozhodnete se, že uvaříte něco lehčího a zdravějšího. Rodině bude chutnat tak, že vás odpoledne dokonce doprovodí na procházku, která bude delší než obvykle.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve Vodnáři, se v práci připravte na zajímavé změny. Podle vašeho názoru by sice klidně mohly počkat do nového roku, ale šéf si myslí něco jiného. Ponadávat si můžete až doma, protože v práci by to žádný efekt nemělo.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Hned na začátku týdne je potřeba, abyste začali přemýšlet rozumně. Když se v úterý ráno podíváte na zásoby, které vám zbyly, zjistíte, že na Silvestra vlastně nic kupovat nemusíte. Přebytky zamražte a využijte týdne, kdy se můžete starat jen sami o sebe.

Lev (23. 7.–22. 8.)

S reklamací vánočních dárků, které nefungují, raději nespěchejte, ale ještě jednou a v klidu zkuste výrobek uvést do chodu. Chvíli, kdy by se v obchodě zjistilo, že je všechno v pořádku, ale vy jste si pořádně nepřečetli návod, by vaše hrdost nepřežila.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Ve čtvrtek, kdy se ve vašem sektoru lásek setkává Slunce s Plutem, se věci pohnou kupředu. Starý ctitel se rozhoupá a pozve vás na Silvestra! Dá vám sice dost práce, než jeho nabídku skloubíte se svými dosavadními plány, ale nakonec se vám to podaří.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jde o týden, který je pro vás dost náročný. Pokud jste se až dosud přemáhali, únavu zaháněli kávou a vysvětlovali si, že vlastně vůbec nemusíte spát, tělo si vyžádá svou daň. Zvolněte tempo, a pokud bude potřeba, jděte do postele hned po Večerníčku!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Od čtvrtka do sobotního poledne, kdy je Luna v Rybách, jste jako společníci k nezaplacení. Pokud jste na horách, staráte se, aby všechno klapalo, pokud doma připravujte Silvestra, nenecháte nic náhodě. To, že všechno dopadne dobře, je jen vaše zásluha.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pondělí, které je plné rodinných i přátelských návštěv, je zároveň velkou zkouškou vaší trpělivosti. Jen s obtížemi vydýcháváte starší příbuzné, kteří vám dávají dobré rady a vůbec si neuvědomují, že žijete v naprosto jiných podmínkách, než kdysi žili oni.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

I když jsou dokonale připravené svátky vaší pýchou, neměli byste to hlavně v pondělí přehánět. To, že někdo odmítá vaše vynikající speciality, nevyplývá z jeho nevychovanosti, ale z toho, že se k vám nepřišel najíst, ale především si chce popovídat.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Čtyřdenní pracovní týden, který vás čeká, bude dost náročný. V práci vás bude sotva polovička, takže budete muset natáhnout víc, než jste zvyklí. Naštěstí se vracíte do klidného domova, kde se všichni starají, abyste měli klid a čas na odpočinek.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nejobtížnějším dnem týdne je paradoxně Nový rok, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Marsem. Na všechno, co vám kdo řekne, reagujete naštvaně a tím si děláte zbytečné nepřátele. Kdybyste se dokázali chovat na úrovni, bude to podstatně lepší!

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11