#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Dokonání a ukončení finančních a majetkových záležitostí vás povzbudí v dalších krocích. Seskupení planet s Černou Lunou přinese ale karmickou událost ve vztazích a dohodách, která vám odhalí, kdo a jak si plní své slíbené závazky. Můžete se setkat s nedodržením ujednané dohody, což zamrzí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Otevřou se vám nové možnosti v oblasti vztahů a všechno, co do teď nefungovalo, se ukončí nebo zanikne. Stejně tak se uzavřou i vaše pracovní záležitosti jako vztahy, smlouvy a ujednání. V tomto období naleznete po dlouhé době nový životní směr a načerpáte mnoho energie do zásob.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento týden vás přiměje rekapitulovat svůj život a zpytovat své svědomí. Nemusíte být na sebe ale přespříliš přísní, každý dělá chyby a odpuštění je mnohem lepším lékem než si na sebe naložit vinu a pak ji nést jako jeho do dalších dní. Stejně ale budete muset přistupovat i k ostatním kolem.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Úplně v Býku vám bohužel hrozí zklamáním od někoho blízkého. Měli byste tedy vzít rozum do hrsti a konečně opustit vztahy, ve kterých se necítíte dobře. Není navíc třeba to nijak dramatizovat, mluvte s těmi, kterých se to týká, na rovinu. Vysvětlete, co vám vadí a co nyní potřebujete od života.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Měli byste využít všech svých sil k naplnění svých záměrů, protože právě tento čas vám bude nakloněn. Hvězdy vám sice někde zavřou dveře, ale otevřou okno ve vaší práci a kariéře. Pro svůj vzlet a posun ale musíte něco udělat, protože pozitivní změny se neobejdou bez vaší snahy.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Úplněk vám pomůže uzavřít témata týkající se úředních záležitostí, náboženství, duchovna, vzdělávání a cestování. Na konci týdne se Mars a Venuše bude nacházet v Panně poblíž Jupitera. Tato konjunkce vám bude přát štěstí a vaše aktivita bude konečně záslužně odměněna.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Planety vás nabádají k uzavření záležitostí financí vás a další osoby či banky. Tento týden budete více komunikovat, zařizovat a budete středem hovorů druhých. Vaše aktivity se budou týkat hlavně partnerů a financí. Pozor na vliv Černé Luny, která vás bude brzdit a přímo neblaze pokoušet.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Koncem týdne po úplňku začnete řešit otázky zdraví a pomoci druhým. Nejraději byste, aby bylo všechno ideální, ale současný stav vás znepokojuje. Nebuďte tolik kritičtí a raději se soustřeďte na pozitivní změny, které pozvolna probíhají. A na ostatní věci také dojde, chce to trpělivost.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Můžete očekávat uzavření veškerých dohod a ujednání. Stejně tak si dopřejte těšení se na něco nového a na počátek úplně jiného období. Vaše budoucnost bude ovlivněna příchodem nového člověka. Před koncem týdne byste měli rekapitulovat události minulé a zvažovat, co od života chcete.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Úplněk tento týden přinese řešení problémů v partnerství. Měli byste mít tedy ke konci týdne a potažmo vlastně i konce měsíce jasno ve svých vztazích. Při přetrvávající nejistotě se zkuste zeptat sami sebe, kde je problém, co by se ještě mělo posunout a hlavně kam, abyste byli šťastní.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Můžete počítat s tím, že úplněk tento týden vyřeší témata domova, rodu a vašeho zázemí. Ač to ve vaší rodině může skřípat, můžete do budoucna očekávat konečně posun na vaší životní dráze. A to posun nikoliv kosmetický, ale pořádný skok kupředu, který už si právě vy opravdu zasloužíte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Těšit se můžete na zesílenou komunikaci i cestování. Zajímavé bude vyřešení sourozeneckých otázek. Planeta Jupiter vás povzbuzuje k dohodám a vztahovým ujednáním. Konstelace Jupitera, Marse a Venuše vám přinese štěstí do vztahu či smluvních dohod, tak s nedořešenými věcmi neváhejte.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY