#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden nebude náročný na řešení problémů. Pokud se nějaké vyskytnou, vyřeší se samy od sebe anebo budete muset vynaložit minimum snahy. Planety se k vám totiž chovají láskyplně a ochraňují vás. Finance neschází, v práci i v rodině vše klape.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Váš úsudek, logické uvažování a intuice vás neomylně vede k mnoha příležitostem v kariéře i lásce. Hektické tempo tohoto týdne může vyčerpávat váš organismus, měli byste zvolnit. Vaše rodina vás podporuje a je pro vás útočištěm i zdrojem energie.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V tomto týdnu vás čeká mnohá příjemně prožitá chvíle s vašimi nejbližšími. Na rodinné zázemí bude kladen důraz a pomůže vám i tehdy, když budete muset v práci občas řešit nepříjemné situace, zejména s kolegy. Po finanční stránce bude vše v pořádku.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Prožijete celkem klidný týden. Bude se vám dařit v práci, finančně strádat rozhodně nebudete a přijde i řada šancí v kariéře a lásce. Váš elán i temperament bude strhující a to tak, že vás i okolí bude vybízet k tomu, abyste se raději trochu šetřili.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Budete v práci expandovat. Setkáte se jak s uznáním nadřízených, tak se závistí kolegů. Přijdou nabídky nového místa i získání financí. A také si užijete plno hezkých chvil s vašimi nejbližšími. A ještě něco důležitého: nezapomínejte plnit své sliby!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Některé situace v tomto týdnu nebudou právě jednoduché. Naštěstí se umíte s řadou problémů obdivuhodně porvat a nepřipouštět si je k tělu více, než je nutné. Také se dokážete báječně odreagovat. Využijte k tomu proto každou příležitost a bavte se!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V tomto týdnu budete v zaměstnání odvádět skvělou práci a vložíte do toho spoustu energie. Ta vám může scházet a proto se ji snažte co nejvíce a nejčastěji doplnit. Načerpáte ji nejlépe v rodinném kruhu, kde strávíte spoustu příjemných okamžiků.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Měli byste zvolnit své pracovní tempo. Je sice pěkné, že jste dříči, ale tohle zavání workoholismem. V těchto dnech také díky svému nasazení zřejmě pocítíte únavu. Finance však máte pod kontrolou a s rodinou vycházíte. Nebude to nakonec špatný týden!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Budete muset dát pozor, aby někdo v práci nezneužíval vaší píle a pracovitosti. Té si ostatně všimnou i vaši nadřízení. Může to být start k vyšším kariérním metám. Více kontrolujte své reakce, zejména v domácím prostředí. Jste někdy nespravedliví.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V práci jste úspěšní, jen si musíte dávat dobrý pozor, aby nedocházelo k vašemu přetěžování. Může se k vám dostat nabídka nového zaměstnání nebo brigády. Velkou pozornost budete věnovat své rodině, především dětem. Bude vám spolu opravdu fajn.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Poperete se se svými komunikačními obtížemi a budete hodně řešit vztahy se svou rodinou. Buďte k jejím členům shovívavější, zaslouží si to. Užijete si výjimečné chvíle s dětmi a zejména víkend bude velmi příjemný. Máte se tedy rozhodně nač těšit!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Budete se snažit o maximální souznění s rodinou. Celkem dařit se vám bude i v práci, dojde i na nějaké to filozofování, jen s financemi jste zatím ještě ve válečném stavu. Nebojte se, říjen vás nejen v tomto ohledu hodně příjemně odškodní. Vydržte!




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY