#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Letní dny vám půjdou k duhu a vy se dokonce nebudete tolik rozčilovat jako obvykle. A nejdivnější bude, že v sobě objevíte i trpělivost. Blízcí z vás budou pořádně udivení. Usmiřte si je třeba tím, že je pozvete k vodě nebo někam na dobrou zmrzlinu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pokud by to bylo na vás, v létě byste zrušili práci a nastěhovali byste se na pláž. Zde byste potřebovali slunečník, dobré občerstvení a samozřejmě vaše blízké pro společné sdílení líných chvil. Zkuste si i práci zpříjemnit, ale slunečník nechte doma.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Budete plánovat různé akce s přáteli a budete doslova k nezastavení, protože potřebujete vstřebávat spoustu zážitků. Navíc budete mít báječné nápady, takže se vám jenom málokdo bude moci rovnat ve vymýšlení vašich akčních letních programů pro zábavu.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Láska pro vás bude v těchto dnech číslo jedna, budete potřebovat svého partnera stejně vzduch k dýchání a nějaké odloučení by vám nedělalo dobře. Klidně proto přehodnoťte i plány na odloučené dovolené a raději si vyrazte společně, bude to stát za to.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vaše plány na letní období se zatím budou pěkně jeden za druhým rozvíjet a vy si budete moci vychutnávat hned několik letních lákadel, které vám půjdou k duhu. Budete vyhledávanými společníky a vaši blízcí budou chtít trávit výlety po vašem boku.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Než se rozhodnete v jisté soukromé záležitosti, měli byste zvážit všechna fakta, a také načerpat spousta pozitivní energie z přírody a ze schůzek s blízkými. Ideální je to skloubit a vyrazit společně objevovat krásy přírody, sebou si vezměte i foťák.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

I snídaně může být zajímavým letním zážitkem, pokud si ji naservírujete na zahradu nebo někde venku v přírodě a ještě si zajistíte dobrou společnost. Pak si budete vychutnávat každé sousto jako někde u moře a vítr vás bude ovívat mnohem důvěrněji.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Televize v těchto dne nebude mít funkci zvukové kulisy, ale spíše prostředku na chvíli odpočinout od akčního tempa, protože blízcí vás příliš zahálet nenechají, a toto veskrze všední záležitost vám proto udělá dobře. Dopřejte si i večery s knihou.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Zabodujete dnes u některých vašich příbuzných, kteří o vás poslední dobu nemluvili právě hezky, ale právě tím, že vy k nim zůstanete velkorysí, si nakonec vysloužíte jejich úctu. S přáteli vás naopak čekají pohodové chvíle, kdy nemusíte řešit nic.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Budete mít mírné obavy, zda tento týden zvládnete všechnu zábavu, kterou jste si naplánovali a vaši blízcí se vám budou tak trochu smát, že i tu zábavu berete jako pracovní úkol, který chcete splnit na sto procent. Zkuste proto naopak trochu vypnout.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vaši blízcí budou v těchto dnech v jednom kole, takže když si s nimi budete chtít popovídat, budete muset být stejně akční jako oni a prostě si jejich pozornost přivlastnit. Jinak se věnujte i svému zaměstnání, protože máte velkou šanci na úspěch.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Bavit vás to v těchto dnech bude u vody, protože je to váš živel a vy si umíte odpočinout ve vlnách jako málokdo a je docela jedno, zda se bude jednat o mírné vlny rybníka nebo třeba bazénu. V zaměstnání se naopak požadavky na vás zvyšují, zaberte.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY