#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V tomto týdnu budete řešit mezilidské vztahy. Dostanete lekci, že ne vždy okolí vezme vaše slova tak, jak byla myšlena a naučíte se s takovými situacemi pracovat. Zamyslíte se také nad svým životem a cíli. Oporu najdete ve své rodině a přátelích.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Planety vám v tomto týdnu budou působit problémy v komunikaci. Těžko najdete společnou řeč s okolím, budete mít dojem, že každý mluvíte jiným jazykem. Budete dost mrzutí. O víkendu se věci změní, energie nového měsíce vám přinese zaslouženou úlevu.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento týden přináší příliv nové energie a touhu vyřešit vše, co vás trápí nebo omezuje. Důležité je zapomenout na ukvapenost, nic nelámejte přes koleno. Přehnaná snaha by přinesla jenom problémy. Zatoužíte také filozofovat a probírat věci do hloubky.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Zamyslíte se nad svými vztahy k okolí. Některé své postoje budete přehodnocovat a měnit. Je to žádoucí, abyste uvolnili místo zdravějším a pozitivnějším vztahům. Pochopíte také, že je čas na letní odpočinek a začnete přemýšlet o kratším zájezdu.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V tomto týdnu se u vás budou záležitosti střídat jako aprílové počasí. Jednou přijde skvělá věc, druhý den budete ze všeho pro změnu mrzutí a otrávení. Hodně se zaměříte na řešení věcí okolo vašeho domova. Najdete v tom lék na všechny své trable.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Snažte se v tomto týdnu usilovně vyhýbat nervozitě. Bude na vás útočit ze všech stran, ale to poslední, co teď potřebujete, je tomu všemu podlehnout. Naopak se snažte více odpočívat a zamyslete se nad rozšířením vzdělání. To by vám opravdu prospělo!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V tomto týdnu se spoléhejte na svou intuici. Pokud se vám cokoliv nebude pozdávat, věci si důkladně prověřujte. Předcházíte tím budoucím problémům! Budete se také snažit pečovat o svůj vzhled a to je dobře. Pomůže vám otevřít dveře v mnoha oblastech.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Čeká vás poměrně úspěšný týden, ve kterém si půjdete přímo za svým! Kromě toho budete řešit také celou řadu rodinných záležitostí, hlavně věci, týkající se sourozenců. Je třeba zapřemýšlet nad zvýšením své kondice, i ta ovlivňuje to, jak se cítíte.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Připravte se na pořádně hektické tempo a spoustu událostí. Dokážete vyřešit plno záležitostí včetně vleklých problémů, navíc se osvědčíte jako skvělí pracovníci. I doma budete tím, kdo problémy nejenom vyvolává, ale i hasí. To druhé je záslužnější.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Bude to v tomto týdnu docela složité. Musíte se obrnit trpělivostí, abyste zvládli poslední týden náročného měsíce. Nic nepůjde lehce, budete napjatí a rozmrzelí. Utěšujte se tím, že červen končí a v červenci bude lépe. Oporou vám bude vaše rodina.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tento týden bude pro vás poměrně náročný. Obtížný měsíc končí a kulminují i problémy. Naštěstí jste houževnatí a hned tak něco vás neporazí. Budete proto unavení a otrávení, ale nenecháte se osudem jenom tak vláčet, budete bojovat a vše vydržíte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V tomto týdnu zažijete pořádně hektické tempo, které však zvládnete s úsměvem na rtech. Budete úspěšní, planety vám přejí! Začnete přemýšlet o nových začátcích v mnoha směrech, budete řešit rovněž rodinné záležitosti. Zapracujete také sami na sobě.







Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY