Horoskop Jarmily Gričové

Přelom června a července je sice bouřlivý vždycky (už kvůli vysvědčení), ale tentokrát si nechá zvlášť záležet! Náročné jsou zejména první tři dny týdne, kdy aspekt střídá aspekt, a kdy nebudete vědět, zda se máte po výzvě osudu vrhnout, nebo zda bude bezpečnější, když se budete tvářit, že jste si vlastně ani ničeho nevšimli. Situace se sice ve čtvrtek zklidní, ale to bude klasické ticho před páteční bouří. Uvědomte si, že je jen málo věcí, které si zaslouží, abyste se kvůli nim hroutili, a to, co se nedá změnit, zbytečně neprožívejte.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Představy, které máte o životě, dostanou řádně na frak. Hned v pondělí se o to postará stacionární Saturn, který vám ústy partnera připomene vaše povinnosti. Naštěstí po vypjatém týdnu následuje víkend, kdy se věci začnou vyvíjet podle vašeho gusta.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Při hledání práce zapojte kamarády, protože to jinak nezvládnete. Nechte blízké lidi, aby mluvili o vašich kvalitách a všude vás doporučovali! Nejpozději v pátek se pak těšte na telefon s nabídkou na schůzku, na níž se s budoucím zaměstnavatelem domluvíte.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Jde o týden, kdy opravdu nevíte, kam dřív skočit. V úterý se navíc Merkur dostává do Lva, což pro vás znamená studium dokumentů a právních záležitostí. Věnujte jim pozornost a velice podrobně si přečtěte zejména to, co je tištěno tím nejmenším písmem.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Představa o tom, jaké děti byste chtěli mít, narazí na realitu. V pátek, kdy přinesou vysvědčení, graduje opozice Slunce s Plutem, která vás nutí, abyste k nim byli kritičtější, než si vaše ratolesti zaslouží. Chovejte se moudře a vychovávejte s mírou!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Připravte se na středu, kdy můžete během jedné chvíle změnit názor na něco, co jste už dlouho připravovali. Je možné, že dostanete nabídku na dovolenou snů za přijatelné peníze, takže rázem zrušíte veškeré plány, které jste zatím ohledně prázdnin měli.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V pondělí dopoledne, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Jupiterem a Neptunem, máte sklon ujiždět i tam, kde jste dosud problémy neměli. Pokud se chcete vyhnout nepříjemnostem, neměňte telefonní operátory a nehledejte nové dodavatele elektriky a plynu.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Využijte středy, kdy se Venuše ve vám příznivých Blížencích točí do přímého chodu. Oslovte člověka, po kterém dlouho jen pokukujete, a někam ho pozvěte. Pokud pozvání přijme a vy budete kout železo, dokud je žhavé, budete už o víkendu vystupovat jako pár!

Štír (24. 10.–22. 11.)

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, se konečně dokážete domluvit s lidmi, které potřebujete. V přátelské a uvolněné atmosféře si třeba plácnete se stavitelem, kterého jste dlouho sháněli, a určíte si termín, kdy u vás začne pracovat.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Týden proběhne celkem předvídatelně, ale neděle, kdy se Luna dostane do vašeho znamení, vám všechno vynahradí. O překvapení se postarají děti, které usoudí, že se v poslední době nudíte, a zařídí vám program, který přesahuje všechno, co jste kdy zažili.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Doma to nemáte ani trochu jednoduché. Konec pololetí zkomplikoval vaše pracovní záležitosti a vy jste v zaměstnání déle než obvykle. Vydělají na tom děti, jejichž vysvědčení vezmete na vědomí, ale na to, abyste ho nějak komentovali, vám už chybí síla.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Celý týden se držte zpátky a sbírejte síly. Uplatníte je v pátek, kdy se dostanete pod pozitivní vliv sextilu mezi Merkurem a Jupiterem, který vás vybaví skvělou argumentační schopností. Využijte únavy svých kolegů a prosaďte všechno, co se jenom dá!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nejnáročnějším dnem je pondělí, kdy hrozí, že ulpíte na maličkosti, a v důsledku toho přestanete věnovat pozornost tomu, co je opravdu důležité. Naštěstí máte realistického partnera, který vás zarazí a nedovolí, abyste jemu i sobě komplikovali život.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11