Horoskop Jarmily Gričové

I když sami sobě slavnostně slibujete, že vás letošní jaro nerozhodí, a jste přesvědčení, že nebudete řešit city, ale kariéru, dopadne všechno jinak. Pod tlakem jsou v tomto směru zvláště Berani, Raci, Váhy a Kozorozi. Ti se musí ve středu vyrovnat s vlivem kvadratury mezi Venuší a Plutem, která jim velí, aby pálily mosty bez ohledu na zlomené srdce. V neděli se pak budou vyrovnávat s vlivem opozice mezi Venuší a Saturnem. Hlava zchladla a zdravý rozum jim říká, že měli ještě chvíli vydržet, protože to vlastně tak zlé nebylo.

Beran (21. 3.–20. 4.)

V pracovní části týdne nemáte na řešení citů čas. Všechno si vynahradíte o víkendu, kdy na vás působí planety tak, až máte pocit, že vás energie roztrhne. Kdyby to šlo, mávněte nad láskou rukou a místo toho se věnuje fyzické aktivitě, která vás pořádně utahá.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Doba, kdy se Slunce pohybuje vaším znamením, přináší každoročně spoustu úspěchů. V tomto týdnu však přibudou zajímavé pracovní nabídky, které vám přinesou nejednu bezesnou noc. Na svém nynějším místě jste sice spokojení, ale co kdyby to jinde bylo lepší?

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Všechno důležité, co vás v tomto týdnu čeká, musíte přednostně zvládnout v úterý. Luna je ve Vodnáři a pomůže vám najít ten správný způsob komunikace, zatímco Slunce z Býka se stará, abyste měli protekci, o které sice nevíte, ale která vám přesto pomáhá.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Na rozdíl od minulých týdnů, které jste trávili v neustálém zmatku, probíhá všechno v pohodě. V partnerství jste vsadili na ohleduplnost, tak se vyhnete konfliktům, v práci na výkonnost, takže si získáte pochvaly. Peněz sice moc nebude, ale to přežijete!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Nečekané překvapení vás čeká na počátku týdne, kdy se Luna pohybuje vaším partnerským sektorem. Bude to vypadat trochu jako zázrak, ale miláček uzná, že jste měli pravdu a on se mýlil! Nechte to bez komentáře, prokážete tím pravou lví velkorysost!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Jde o týden, kdy byste měli zapomenout na své představy o další kariéře a věnovat se partnerovi. To, že nic neříká, ještě neznamená, že se ničím netrápí. Využijte středy a čtvrtka, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, a zjistěte, co se vlastně děje.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

I když vám někdo dá hotový produkt až pod nos a slibuje, že bude fungovat bez závad, nesmíte se tím spokojit. Zkoumejte ho z nejrůznějších hledisek, a pokud objevíte chybu, hned zboží reklamujte. Vaší popularitě to sice neprospěje, ale vaší spokojenosti ano.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Na to, že nevěříte ničemu, na co si nemůžete vlastní rukou sáhnout, můžete být opravdu pyšní. Díky této vlastnosti máte šanci vyhnout se podvodu, který by vás připravil nejen o peníze, ale hlavně o sebeúctu. Momentálně nehrozí, že byste někomu naletěli!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Zneklidní vás zdraví vašich dětí, které podle vašeho názoru není zdaleka tak dobré, jak by být mělo. Dejte na starší a zkušené, kteří vám vysvětlují, že děti občas nemocné bývají, a že to rozhodně není důkaz vaší špatné rodičovské péče. Poslechněte je, mají pravdu!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Jaro je dost pokročilé, ale vy přesto můžete zápasit se zvýšeným pocitem únavy. Pokud se necítíte ve své kůži, měli byste vzdát veškeré víkendové ctižádostivé plány a věnovat se odpočinku. Jako bonus si dopřejte vitaminovou kúru, určitě skvěle zabere!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Na to, že jste neustále v centru pozornosti partnerovy části rodiny, jste si už zvykli. Teď však máte pocit, že to přehání a pletou se i do věcí, po nichž jim nic není. Naštěstí miláček chápe, že svobodu potřebujete, a sám se snaží jejich aktivitu brzdit.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Pondělí je sice velikonoční, ale to neznamená, že budete doma krmit a napájet koledníky! Letos veškeré tradice pominete a rozhodnete se, že si konečně užijete volna podle svého. Je sice možné, že koledníky zklamete, ale kvůli tomu vás hlava bolet nemusí.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11