#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Máte před sebou poměrně přelomové období. Čeká vás těžká životní zkouška, která pro vás bude náročná zejména po psychické stránce. Věřte však, že po nějakém čase si zvyknete a nové situace budete zvládat levou zadní a dokonce si to budete užívat.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Potrápit vás tento týden může zejména vaše zdraví. Sychravé počasí si vybere svoji daň. Rovněž si musíte trochu přiznat, že na své tělo si nedáváte příliš pozor a ono vám to nyní dává jasně najevo. Dbejte více o své zdraví, opravdu se vám to vyplatí.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento týden budete se sebou opravdu spokojeni. Podaří se vám na co sáhnete a práce vám půjde od ruky rychleji než jindy. Najednou zjistíte, kolik se toho dá za den vlastně stihnout a to vás nabije pozitivní energií. Budete tento týden jen zářit.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Máte momentálně před sebou opravdu hodně práce a nezbývá vám příliš času na osobní záležitosti. Volné chvíle budete věnovat svému zdokonalování. Po čase však zjistíte, že práce není vše a začnete mírně polevovat a více času budete věnovat relaxaci.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vaše rodinné zázemí je poklidné a vy se tam cítíte dobře. Je však potřeba věnovat rodině více času. Vaše ratolesti by to rozhodně ocenili, neboť jim občas chybí vaše osoba zejména při těžších situacích například ve škole, nebo v zájmovém kroužku.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Kolem vás to víří pozitivními emocemi a zejména dobrou náladou. Velký vliv na to má vaše osoba, protože jste naplnění sluncem a vitalitou, která strhne všechny ve vašem okolí a svět hned bude krásnější. Jen tak dál, využijte svého potenciálu naplno.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Tento týden vás může rozhodit osoba vám blízká. Neustále se domlouváte na společné schůzce a pak posloucháte hloupé výmluvy, proč daný jedinec nedorazil. Váš pohár trpělivosti přeteče a přátelskou schůzku si raději domluvíte s někým spolehlivějším.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Tento týden budete mít tak trochu plačtivé období. Rozesmutní vás snad úplně všechno. Přitom ke smutku nebudete mít nějaký zvláštní důvod, přesto se slzám nedokážete ubránit. Někdy je potřeba se vyplakat i když bezdůvodně. Slzy jsou léčivé pro duši.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nechcete se tento týden pouštět do něčeho složitého, proto si na sebe vezmete jen lehčí úkoly. Ony vám ty povinnosti nikam neutečou a vy alespoň nasbíráte potřebnou vitalitu do příštích dnů. Poslední dobou se totiž cítíte unavení a bez radosti.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nebudete si tento týden příliš rozumět se svými kolegy. Vadit vám bude jejich očividná lenost, ale taky to, že mnohdy postrádají smysl pro spravedlnost a z každé práce se snaží vymluvit. Potom zůstává mnoho práce jen na vás a to vás přestává bavit.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tento týden se uvolníte, čeká vás totiž příjemný víkend někde v přírodě. Les a krása hor vás dokáže rozveselit a doplníte zde potřebnou energii. Nebude vám ani vadit trochu zamračené počasí. V lese na vás přece neprší a večery u krbu jsou o to lepší.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Tento týden bude probíhat v poklidném duchu a nečekají vás žádné zvraty. Popravdě si to budete natolik užívat, že se dokonce rozhodnete vrátit se ke koníčku, s kterým jste již dávno sekli. Nyní se znovu do tohoto kurzu přihlásíte a užijete si to.








Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY