#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Dostanete nabídku na nový post v zaměstnání. Nebudete na nic čekat a okamžitě se rozhodnete jednat. Pohotovost je na místě! Je vidět, že se umíte rychle rozhodovat, což je pro váš kariérní postup velice důležité. Připravte se však, že to nebude lehké.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Nový protějšek z vás bude celý pryč! Máte totiž kouzlo osobnosti, kterému se málokdo vyrovná. Na lidi tak působíte jako magnet. Váš partner by mohl vyprávět. Dejte si jen pozor, ať této své vlastnosti příliš nezneužíváte. Dává vám totiž určitou moc.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Z první schůzky budete opravdu pořádně nervózní. Snažte se však své obavy překonat. Nemáte k nim sebemenší důvod. Neodůvodněný strach by vám pak mohl uškodit. Nikomu není příjemné křečovité chování, proto se snažte uvolnit a být především sami sebou.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Budete mít tendenci vše měřit penězi. Uvědomte si ale, že je to velice ošemetná záležitost. Některé věci jsou nevyjádřitelné finančním obnosem. Existují totiž hodnoty, kterým se ani všechno zlato světa nevyrovná. Nepřikládejte penězům takovou váhu.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Konečně si uděláte čas na přátele, které jste dosud kvůli pracovnímu vytížení značně zanedbávali. Nyní ale vše napravíte a užijete si se svými kamarády příjemný čas, který vyplníte vyprávěním novinek a žhavých drbů z okolí. Užijete si hezký týden.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Dostanete se do situace, ve které by se toužil ocitnout každý z nás. Budete se doslova topit v penězích a nic vám nebude bránit v příjemném rozhazování a nakupování. Přesto se snažte zacházet s financemi rozumným způsobem. Nezapomeňte na svou rodinu.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Vaším vztahem se přežene přeháňka. I když vás náhlý spor značně vyděsí, nemusíte mít strach. Šlo jen o bouřku, po které se okamžitě vyjasní a všechno bude zase jako dřív. Tyto spory patří koneckonců ke každému vztahu. Těžko se jim lze zcela vyhnout.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Štěstěna vám bude tento týden přát. Při pracovních pohovorech vám budou všichni dávat přednost před ostatními. Jde však o štěstí? Pravdou je, že jste nic nenechali náhodě. Jste připravení, máte logické myšlení i intuici. Jednoduše umíte zapůsobit.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Ukážete se být zdatnými diplomaty a téměř mistry kompromisů. S partnerem se umíte takřka na všem domluvit. Díky tomu si užijete týden plný pohody a vzájemného porozumění, což vám dodá optimismus a spoustu energie. Dohoda je vždy lepší než hádka.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Tento týden si budete v zaměstnání užívat pohodu a klid, zejména co se vztahů s kolegy týče. A zjistíte, jak moc je atmosféra na pracovišti důležitá. Vše vám půjde lépe od ruky a práce vám bude utíkat mnohem rychleji. Važte si dobrého kolektivu!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tento týden se budete soustředit zejména na prosazení svých zájmů. Můžete se proto setkat s nepochopením okolí, pro některé se stanete okamžitě sobcem. Neberte si však tato obvinění příliš k srdci. Na cestě za svými cíli se ani jinak chovat nemůžete.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ve vztahu jste neustále nespokojení. Chyby vidíte na svých partnerech, ovšem měli byste je začít hledat někde jinde. U sebe. Kladete na své potenciální protějšky příliš vysoké nároky, které nikdo nedokáže splnit. Trestáte tak ale jenom sami sebe.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY