Beran (21. 3. – 20. 4.)

Skvělá nálada se vás stále drží a vy si užíváte každý den. I když není zrovna růžový, tak vy si i v špatném umíte najít něco pozitivního. Celkově se zdáte spokojenější a vyzařuje z vás poklidná a harmonická aura, která každého na první pohled hned zaujme. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Možná si život děláte složitější, než tomu skutečně je. Příliš se zaobíráte některými záležitostmi a děláte si zbytečně starosti. Často od vás známí slyší stížnosti na to, kolik toho máte. Musíte se na svět dívat pozitivněji a něco nechat prostě být. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Myšlenky vám momentálně lítají sem a tam. Neumíte posedět na místě a stále běháte dokola. Jste nadšeni ze všeho, ale vlastně pro to nic neuděláte, protože se nakonec nebudete umět rozhodnout, co je pro vás správné. Blízcí z vás budou na mrtvici. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vaši přátelé vás konečně seznámí s osobou, o které již delší dobu mluví, že by se k vám báječně hodila. Máte od toho velké očekávání a docela se i těšíte. Na seznámení se i dokonale připravíte, ale jste zklamáni. Daný jedinec vás ničím nezaujme. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Máte doslova nakupovací mánii. Naštěstí vám vaše momentální finanční situace nedovoluje úplně rozhazovat, takže nebudete kupovat úplné zbytečnosti, ale i tak už to trochu přeháníte. Věnujte raději čas něčemu smysluplnějšímu než jsou šílené nákupy. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jste příliš často zaneprázdnění nějakými zbytečnostmi. Poměrně dost času věnujete poslední dobou sociálním sítím a zábavě na internetu. Začíná to však být znát na vašich osobních vztazích, ale i na osobnosti. Čím dál častěji chcete trávit čas doma. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

V zaměstnání se posunete o obrovský kus dál. Poslední dobou jste na sobě opravdu velice intenzivně pracovali. Snažili jste se vzdělávat, chodili na kurzy, školení a nyní konečně sklízíte zasloužené ovoce. Vedení si všímá i vaší přirozené autority. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Jste skvěle naladěni. Doma vše klape jak má a vy se konečně cítíte na to, že byste mohli udělat něco pro svou kariéru. Však už jste se rodině i studiu věnovali až až. Nyní je ideální čas své dovednosti někde zúročit a nasbírat potřebné zkušenosti. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Poslední dobou vám nic neříká týmová práce. Raději si všechno necháváte jen pro sebe a chcete ukázat, co ve vás je. To sice šéfovi ukážete svou asertivitu i preciznost, ale znepřátelíte si některé kolegy. Navíc týmový duch je k vaší práci potřeba. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V rodině jste velice oblíbeným členem. Všichni si k vám rádi chodí pro radu a také s vámi tráví čas. Nejste totiž konfliktní jedinec a umíte být na lidi kolem sebe velmi milí. Navíc si vážíte lidí a umíte jim to dát, podobně jako svou lásku, najevo. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Nebojte se vyjít ze své komfortní zóny a vyzkoušejte něco jiného. Příliš často myslíte na to, že se něco úplně nehodí, nebo co by na to řekli lidi. Uvidíte ale, že když se uvolníte a uděláte něco pro vás tak neobvyklého, že vám to udělá velkou radost. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Po zdravotní stránce na tom tento týden nebudete dobře. Potrápí vás nějaký virus, který přitáhnou děti ze škol, či školek, nebo naopak partner z práce. Místo adrenalinového víkendu prožijete víkend v posteli a vaše domácnost bude jak po výbuchu. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY