#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Toužíte po změně? Pokud chcete vyměnit současné bydlení, máte tento týden opravdu jedinečnou příležitost. Naskytne se vám totiž skvělá nabídka. Musíte být jen dostatečně pozorní a prozíraví. Nezapomeňte, že první dojem je leckdy velice zavádějící!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pořídíte si něco nového. I když vaše radost bude veliká, připravte se, že váš partner rozhodně nadšený nebude. Vaše investice se mu nemusí líbit z různých důvodů, přesto byste se tím neměli nechat rozhodit. Protějšek má trochu jiný pohled na svět.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento týden vám bude přát štěstí ve všech sférách života. Sami poznáte, jak moc se vám daří. Nejzřetelnější pokrok uděláte na poli lásky. Konečně otevřete své srdce a přestanete se strachovat o budoucnost. Je to důležitý počin v cestě za svým cílem.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Přátelé vám budou hluboce závidět nový vztah. Důvod? Doslova z vás sálá nadšení a pozitivní energie. Navíc máte sil na rozdávání. Láska dělá s lidmi divy a vy jste toho zářným příkladem. Nenechte se tedy ničím rozhodit, užívejte si zamilované období.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Společnost si vás bude tento týden žádat! Je to tím, že je s vámi legrace a skvěle se s vámi povídá. Navíc vám nechybí sex-appeal, což ocení opačné pohlaví. Nebraňte se flirtu, avšak nezapomeňte, že jde jen o nezávaznou zábavu. Nehledejte vztah.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Nebudete si jisti, jak si stojíte u své tajné lásky. Tato nejistota a neustálý stres vás ubíjejí. Řešení je však nasnadě. Zkuste nenápadně nadhodit téma vztahy. Rozhodně nemáte co zkazit. Ve své současné pozici hrajete vabank. Nebojte se riskovat!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Máte jeden úspěch za druhým, takže neodoláte a pochlubíte se tím své rodině. Vaši blízcí na vás budou právem hrdí. Avšak i vy byste měli čas od času ocenit úspěchy svých blízkých! Sami se rádi necháváte chválit, ale ostatní motivujete jen zřídkakdy.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Podstatně se vám ztenčí úspory. Měli byste proto začít vehementně omezovat své rostoucí výdaje! Uvědomte si, že na jisté věci vynakládáte peníze naprosto zbytečně. Snažte se proto utřídit si myšlenky a plaťte jen za věci, které jsou opravdu nezbytné!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Ve vztahu se inspirujete partnerstvím svých známých. Občas je užitečné hledat paralely a poučit se z chyb druhých, nicméně nezapomeňte, že dva vztahy nikdy nejsou totožné! Byla by proto velká chyba bezmyšlenkovitě opakovat všechny postupy a řešení.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V zaměstnání se vám podaří úspěšně obhájit své postupy před kolegy a hlavně před svým nadřízeným! Udělá vám to velkou radost. Navíc se můžete těšit na ocenění svého šéfa. Konečně tak získáte potřebné sebevědomí a jistotu ve své práci. Jen tak dál!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Štěstí vám doslova spadne do klína. Můžete se proto těšit na příjemné překvapení. Zároveň se však najde mnoho lidí, kteří jsou si vědomi, že váš úspěch není zasloužený. Připravte se proto, že budete muset čelit nevrlým pohledům a hlavně pomluvám.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Partner vás plně podpoří ve vašem rozhodnutí. To je přesně to, co jste potřebovali! Protějšek vám dodá jistotu a víru ve vlastní schopnosti. Díky tomu se vám podaří zvládnout vše, co si zamanete! Chce to jen odvahu a odhodlání bojovat s překážkami.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY