#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Bojíte se tento týden zejména toho, zda proběhne vše podle vašich představ. Na některé záležitosti jste poměrně perfekcionisté a přejete si udržet si svůj standart. Nebuďte však rozmrzelí pokud to nevyjde a užívejte si volný čas více spontánněji.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Kladete na sebe příliš velké nároky, což ve vás může vyvolat pocity méněcennosti. Zvláště v případech, kdy nestihnete to, co jste chtěli, nebo to není naprosto dokonalé. Okamžitě si tyto myšlenky zakažte. Jste skvělý člověk a každý vás tak vnímá.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Užíváte si volných chvilek se svou rodinou a jste rádi, že nemusíte trávit čas v práci. Vypnete mobil a na profesní záležitosti si celý týden ani nevzpomenete. Ono vám nic neuteče, jak posléze zjistíte a váš návrat k práci tedy proběhne bez problémů.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Poslední dobou vás štve kolega v práci, který má pocit, že má větší pravomoci, než jaké má ve skutečnosti. Bude vám vyvolávat mezi svátky a dožadovat se vaší pracovní pozornosti. Vy se však nenecháte rozhodit a pošlete ho hned do patřičných mezí.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Čekají vás ve vašem životě nemalé změny, dokonce to pro vás bude poměrně šokující. Celý tento týden se budete vznášet jako ve snu a nové věci budete vnímat jen napůl. Jestli vám tyto záležitosti přinesou úspěch a štěstí je stále ještě ve hvězdách.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Obnovíte tento týden některé zvyky, které si pamatujete ještě z dob vašeho dětství. Návrat do minulosti bude lehce nostalgický a protkaný vyprávěnými tajemnými příběhy některého pamětníka z rodiny. Nakonec zhodnotíte, že tyto svátky stály za to.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Sváteční týden ve vás probudí pravého vánočního ducha a vy se nadchnete pro každou příležitost. Nezáleží, zda se bude jednat o procházku s vašimi dětmi, nebo darováním granulí pro psí útulky. Vše, co tento týden uděláte vám způsobí ohromnou radost.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zažijete tento týden zajímavé a nevšední dobrodružství, které bude zavánět astrální mystikou. Tento zážitek vás nenechá chladnými a je vysoce pravděpodobné, že ve vás vyvolá některé dávno zakopané vzpomínky. Rovněž ve vás probudí zájem o nové věci .

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Dobře si vyberte, s kým chcete strávit poslední sváteční dny. Dívejte se na to, kdo vám za to opravdu stojí. Někteří jedinci ve vašem okolí si vaši pozornost jen zbytečně vynucují a vy byste měli trávit čas s těmi, kdo jsou vašemu srdci nejbližší.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Některé tradice vás opět navrátí do dětství a vy si budete spokojeně užívat lásku těch nejbližších. Nutno dodat, že spokojené období, které právě prožíváte, stejně jako poklidná atmosféra, vás budou provázet ještě dlouho po skončení vánočního času.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Je to nepříjemné, ale přes svátky musíte myslet i na jisté nevyřízené záležitosti, které vás čekají. Může se jednat o poštu z úřadu, nebo plánovanou návštěvu doktora, která vám naruší domácí pohodu v kruhu své rodiny. Budete pak mít konečně klid.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Toužíte po vřelém náručí a tento týden se vám takových náručí otevře hned několik. Týden bude ve znamení lásky a pohody a vy si jej budete užívat plnými doušky. Mezi svými přáteli budete rovněž na roztrhání a budete žít bohatým společenským životem.












Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY