#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Nemusíte mít zvláštní obavy ohledně vaší práce. V podnikání vám pomohou mladší kolegové, kteří jsou velice schopní! Radujete se ze společnosti těch inteligentních osob. Také vás jeden/na z nich zaujme z milostného hlediska. O to je pak pro vás situace příjemnější, když se můžete sbližovat i jinak.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Občas je důležité umět se v pravou chvíli ovládat. Během cestování byste proto neměli příliš flirtovat! Nenarazíte totiž na osoby, se kterými jde rozvíjet lásku. Proto se raději budete snažit upevnit osobní vztahy se stálým protějškem nebo se věnovat přátelům, se kterými si máte vždy co říci.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Jste vděční za blízké lidi, kteří vás obklopují. Partner vám dá hodně duševní opory, kterou právě potřebujete! Díky ní zvládnete jak dobře pracovat, tak se věnovat společnému vztahu. Občas není špatné přizpůsobit se druhým, když si potom lépe rozumíte a užíváte si pohody. Tak to chcete i o víkendu.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Rádi se pohybujete mezi lidmi. V dobrém rozpoložení jste však také v soukromí. V domácnosti vás inspirují nápady cizinců. Někdy stačí jenom kniha zajímavých receptů nebo příručka feng-šuej pro kvalitní rozmístění nábytku, abyste se cítili lépe. A také aby protějšek i rodina byli více spokojení.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Chováte se opravdu zodpovědně. Upevňujete vlastní, stabilní vztahy, které pro vás mají tu největší cenu. Takže celý volný čas věnujete svému protějšku doma i ve společnosti. Chodíte spolu nejen na nákupy, ale i do divadla. Hlavně si však povídáte a smějete se spolu. Tak vás dokáže láska lépe uspokojit.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vaše inteligence pracuje na sto procent. V práci víte přesně, co děláte, i když dokončujete svoje projekty. Nebo jednáte o financích. Jste také schopní vylepšit vztahy se svými kolegy, kteří vám přinášejí hodně dobrého rozpoložení. Potom se dobře chováte k vlastnímu partnerovi, který si to hodně užívá.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Máte schopnost se usmířit. Nedorozumění v milostném životě se tedy brzy vysvětlí! Váš protějšek lépe rozumí vaší duši i názorům, které se mu zdají být správné. Díky tomu je váš volný čas i celý víkend věnován jen lásce a pochopení. Když si pro druhého najdete chvilku, také si hned můžete více dovolit.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Okolí se může na vás více spolehnout. Protože nebudete nijak přelétaví, když se jedná o lásku, i ochotu být věrní svému kolektivu v práci. Jeden protějšek znamená tu pravou kvalitu pro osobní život, což tento týden skutečně uznáváte. Víkend byste proto měli strávit spolu. Získáte mnoho pěkných zážitků.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Máte pocit větší svobody, takže jste lépe naladění. Týká se to vaší práce, kde pak ukazujete silnou kreativitu, stejně jako volného času, kdy si dokážete užívat sportování. V milostném životě máte také rozepjatá křídla, která vám dovolují častěji flirtovat. Proto se rozhodnete sami, co je pro vás dobré.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Vaše myšlení je na správné cestě. Najdete tak východisko z problému, který na vás tlačil v ohledu financí nebo práce. Protože jste pilní a máte dobré přátele, zvládnete všechno dobře. Tím pádem máte i více volného času, který můžete věnovat protějšku a své rodině. Budou vám vděční už jen za pouhý úsměv.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vaše charizma je teď silnější, než si sami myslíte. Ve spojení s milým a příjemným chováním tak přitahujete různé osoby. Pokud nejste v partnerství spokojení, nebo žijete sami, je to dobrá zpráva pro seznamování. Získáte tak nejméně dobré přátele, spíš ale možnost rozvíjet své láskyplné vztahy.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Patříte mezi dost schopné lidi. Máte větší zisk z dovozu kvalitního zboží, což vám přináší peníze na soukromé účely. Díky tomu můžete otevřeně plánovat potřebné nákupy, které vám neudělají díru do rozpočtu. Také můžete udělat radost vlastnímu protějšku, který si s vámi užije několik pěkných večerů.


Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY