Horoskop Jarmily Gričové

Hvězdy vám nedají ani na chvíli pokoj! Šance střídá šanci, a pokud hodláte využít i jenom těch, které jsou vám příznivé, docela se zapotíte. Ve středu mohou vodní znamení využít k novým začátkům novoluní, které se odehrává ve znamení Štíra. Raci pod jeho vlivem odloží přílišnou fixaci na rodinu, Ryby zapomenou na strach z neznáma a Štíři usoudí, že se věci konečně začaly dít tak, jak si už dávno zasloužili. Držte jim palce, ať se jim daří!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Ve středu, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Marsem a Saturnem ve svém partnerském sektoru, se můžete těšit na zajímavé pracovní nabídky. Když se však s nimi pochlubíte doma, dozvíte se, že si vás miláček pohlídá, protože úspěšní lidé jsou dnes žádaní.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pondělí, kdy je Luna v Panně, si zařiďte tak, abyste mohli být celý den na svém pracovišti, kde se budou dít zajímavé věci. Pokud vám ráno zbude trochu času, využijte ho k vytvoření seznamu pracovních úspěchů z poslední doby. Budete ho moc potřebovat!

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Nároky, které na vás v poslední době okolní svět kladl, se snížily na přijatelnou míru. Konečně si užijete pár dní, kdy jde všechno podle vašich představ a kdy máte kromě práce čas i na relaxaci. O radost se vám starají děti, na něž slyšíte samou chválu.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Veškeré akce, do nichž byste museli investovat vlastní peníze, zatím stopněte. Jako správný Rak sice máte rezervy, ale velice rychle zjistíte, že je potřebujete na užitečnější věci. O víkendu pracujte na zahradě, ale dejte pozor, ať záda moc neutrpí.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Ostražití buďte zejména v pátek, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Marsem. To, že pro miláčka děláte všechno, co mu na očích vidíte, ještě nezaručí, že mu tím prospějete. Kdybyste se dokázali řídit svým vlastním zdravým rozumem, bude to lepší.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Využijte trigonu mezi Jupiterem a Plutem, který vrcholí v pátek večer, a konečně se rozhodněte, že budete jak v pracovních, tak v soukromých záležitostech klidně riskovat. V pátek si můžete klidně zajít i do kasina, kde vám štěstí bude přát dvojnásob!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Sextil mezi Marsem a Saturnem se vám ve středu postará o rovnováhu mezi aktivitou a zdravou obezřetností. Nerozhodnost, která vám většinou komplikuje život, odkládáte, ale zase zbytečně neriskujete. Kdyby vám podobné rozpoložení vydrželo, bude to skvělé!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Ať se pustíte do jakékoliv akce, čekají vás samé úspěchy. Skvělé je to zejména od středy do pátku, kdy je Luna ve vašem znamení a kdy vidíte všem lidem až do žaludku. Bez problémů odhalujete motivy jejich jednání a dokážete je využít ve svůj prospěch.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V pondělí ráno si dejte pozor, abyste hned za dveřmi pracoviště nepadli do rukou rozezlenému šéfovi, který hledá někoho, na kom by si vylil vztek. Později by se vám za své jednání omluvil, ale to by bylo ve chvíli, kdy byste vážně uvažovali o výpovědi.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Sobotní sextil mezi Sluncem a Plutem vám dodá nejen sebevědomí, ale i možnost, abyste ho projevili. Pokud narazíte na člověka, který vám vnucuje své názory, nepřemýšlejte o tom, že je věkem starší, ale klidně s ním na dané téma začněte polemizovat.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Ve čtvrtek a v pátek, kdy na vás působí neharmonická kombinace Merkura, Venuše i Marse, se ve vlastním zájmu držte zkrátka a zbytečných diskusí se vystříhejte. Ve chvíli, kdy se začnete hádat, příjemná atmosféra zmizí a do konce týdne se už nevrátí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Poklony, které v tomto týdnu na svou adresu uslyšíte, rozhodně nejsou symbolické. Dotyčný, který vám je skládá, je myslí naprosto vážně a vy byste ho neměli urážet tím, že budete o jeho slovech pochybovat. Užívejte si každé chvíle zaslouženého obdivu!

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11