Horoskop Jarmily Gričové

Pokud v tomto týdnu zvládnete se ctí středu, dokážete naprosto všechno. Ve středu se totiž kombinuje vliv stacionárního a tedy neobyčejně silného Saturna (který se ve Vahách občas taky označuje jako Saturn soudců) s Lunou ve stejném znamení. Povinnosti vedou, a pokud máte pocit, že by se třeba daly odložit, hodně dobře si to rozmyslete. Saturna totiž kvadrátuje Merkur, takže je celkem jisté, že si každého výkyvu ve výkonnosti někdo nejenom všimne, ale nezapomene to i adekvátně okomentovat, přičemž důsledky, které to bude mít, jsou mu totálně lhostejné.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Připravte se, že se ozve starý kamarád, kterého jste už opravdu dlouho neviděli. Přijde sice s prosbou, ale na to jste už tak zvyklí, že vás to vůbec nerozhodí. Velkoryse mu pomůžete a ještě si uděláte čas, abyste probrali všechny zajímavé novinky.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Ve středu a ve čtvrtek ohlídejte vlastní žárlivost, která je vaším největším nepřítelem. Naštěstí nežárlíte na partnera, protože víte, že k tomu opravdu nemáte důvod, ale zlobíte se na lidi, kteří nevyužívají pracovních šancí, za které byste vy dali modré z nebe.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Jde o velice zajímavý týden! Můžete občas i zariskovat, protože je vysoce pravděpodobné, že vám všechno vyjde. Nepodceňujte různé tělesné neduhy! Pokud budete mít o víkendu pocit, že děti nejsou ve své kůži, zrušte program a zažeňte je do postele.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Když se vám něco nepovede, není to důvod k panice, ale k zamyšlení. Pochopte, že jsou na světě věci, na které nemáte buňky a jenom na ně plýtváte silami. Bude daleko lepší, když se začnete věnovat tomu, co vás baví, v čem jste dobří a budete výborní!

Lev (23. 7.–22. 8.)

O tom, že byste odpustili někomu, kdo vám v poslední době ublížil, můžete uvažovat. Až do víkendu budete vážit nejrůznější pro a proti. Nakonec usoudíte, že dotyčnému sice odpustíte, ale to, co vám provedl, vezmete jako poučení, na něž se nezapomíná.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Už několikrát jste si slibovali, že si budete hledět jen svých záležitostí, a ty ostatní necháte plavat, ale teď jste na tom konečně začali pracovat. Hned po příchodu do zaměstnání se ponoříte do práce a hlavu zvednete až ve chvíli, kdy bude čas jít domů.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Všechno, co si domluvíte, si hned a bezpodmínečně zapište do diáře. Nedostanete se tak do situace, kdy vás někdo bude čekat ve svátečním rouchu, zatímco vy budete doma v noční košili s tím, že se máte sejít až za dvě hodiny, takže máte na přípravy ještě času dost.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Období, kdy je Slunce ve Vodnáři, je pro vás méně náročné než v jiných letech. Je to tím, že jste konečně dali na partnera a kromě práce si našli čas i na relaxaci. Kdybyste si na každý den naordinovali chvilku s meditační hudbou, bude to skvělé!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

I když nechcete, můžete mít potíže se soustředěním. V práci to není problém, protože to dokážete dobře maskovat, ale pokud se dostanete do debaty s miláčkem, jen těžko vám odpustí, že ho sice posloucháte, ale nevnímáte. Pozorní musíte být hlavně o víkendu.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Váš vládce Saturn, který je v tomto týdnu neobyčejně silný, a který zároveň ovlivňuje vaši kariéru, vás nutí, abyste pracovali s plným nasazením. Naštěstí máte partnera, který vaši ctižádost chápe a dokonce vám při uskutečňování vašich snů aktivně pomáhá.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Oslava vašich narozenin proběhne naprosto netypicky. Můžete za to děkovat svým kamarádům, kteří se domluví a naprosto normální oslavu změní v nezapomenutelný zážitek. O reakce starší generace se nebojte, protože se jí to bude líbit stejně, jak se to líbí vám.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Instinkt vám říká, že se ve vašem životě chýlí k výrazné změně, ale netušíte, odkud by měla přijít a kam vás má nasměrovat. První konkrétní poznatky získáte už ve středu, kdy zjistíte, že to, co vás čeká, bude sice náročné, ale vy se na to vlastně těšíte.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11