#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Díky párty získáte možnost potkat mnoho zajímavých lidí. A tím pádem i potenciálních partnerů! Mějte proto oči dokořán a pečlivě prozkoumejte okolí. Byla by škoda prošvihnout ideální příležitost k navázání nových kontaktů. I kdyby jen přátelských.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Zavzpomínáte na své milostné prohřešky, což ve vás vzbudí rozporuplné pocity. Na jednu stranu se budete cítit lehce provinile, nepopřete však, že na některé své eskapády vzpomínáte s láskou. Pravdou je, že teď už se s nimi tak jako tak musíte smířit.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Najdete si čas na své staré kamarády. Společně si tak užijete velice příjemný čas naplněný nejen nostalgickým vzpomínáním na doby dávno minulé, ale také spoustou legrace. Navíc si naprosto skvěle popovídáte a proberete spoustu nejnovějších drbů.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Podaří se vám oddálit důležité rozhodnutí. Otázka však je, zda je to pozitivní či negativní krok. To ale ukáže až čas. Faktem zůstává, že odsouváním nepříjemností na neurčito si od neklidného spánku nepomůžete. Spíše naopak. Postavte se osudu čelem!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden si milostných eskapád užijete opravdu dost. Jen nezapomínejte na své závazky a povinnosti. Tento život by vás totiž mohl rychle zlákat a hrozí, že by vás připravil o kontakt s realitou. A to přece nechcete! Proto pozor na lákavé nabídky.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Stanete se cílem velice přitažlivé osoby. Jediné, co musíte udělat, je překonat stud a zábrany. Koneckonců, jste to přece vy, kdo je nyní na koni. Vyhněte se laciným frázím a přehnanému projevování náklonnosti. Zachovejte svůj styl a nenucený šarm.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nabudete garance stálého příjmu, což vám dodá tolik potřebný pocit jistoty a také sebevědomí. Ale nic se nemá přehánět. Máte totiž sklon začít nyní přehnaně utrácet. Počítejte však s možnými nesnázemi v budoucnosti a buďte na ně raději připraveni.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Konečně splníte staré sliby a dostojíte veškerým svým závazkům a povinnostem. Díky tomu vám nejenom spadne obrovský kámen ze srdce, ale také ukážete svému okolí, že je na vás opravdu spolehnutí. A to je důležité! Ostatní si vás budou více vážit.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Při volbě budoucího partnera budete vybíraví. Ale pamatujte, že nic se nemá přehánět. Proto pozor, ať nakonec nepřeberete. Nejlepší a nejjednodušší řešení vám leží před nosem, jenom ho nevidíte. Snažte se číst mezi řádky a myslete o něco víc dopředu.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Vyslechnete obavy známého a zjistíte, že stejné pochybnosti hryzají v nitru i vám. Ale nenechte se zmást! Je to jen dočasný pocit způsobený současnými okolnostmi. Ve skutečnosti nemáte čeho se bát. Známému dobře poradíte. Jen jestli vás poslechne.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Připravte se na větší nápor práce, který vás pořádně vyčerpá. Ale všechno má i svoji kladnou stránku! Na konci týdne budete mít vyřešeno spoustu restů a povinností. Díky tomu si budete moci pořádně oddechnout a víkend si užijete s klidnou myslí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Úspěch vám doslova spadne do klína. Na to si však moc nezvykejte. Pravdou totiž je, že to není vaše zásluha a na náhody nelze spoléhat věčně. Teď se proto soustřeďte hlavně na to, abyste svoji vzácnou příležitost využili opravdu do poslední kapky.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY