#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V partnerství uvidíte problémy i tam, kde ve skutečnosti nejsou. Proto se snažte zachovat chladnou hlavu a nedělejte ukvapené závěry. Mohli byste jich totiž později hořce litovat. Nenechte se zmást jízlivými řečmi ostatních. Mohou mít své záměry!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Vzbudíte touhu u osob opačného pohlaví. Tento týden také oplýváte šarmem, jaký se jen tak nevidí! Soustřeďte se především na své priority a neplýtvejte energií na ty, kteří za to nestojí. Nezadaní, mějte oči na stopkách, ať nezmeškáte šanci na vztah!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Nebudete litovat peněz, pokud za ně ovšem dostanete odpovídající kvalitu. Postaráte se o to, aby se vaše investice vrátila v podobě dlouhodobého užitku. A můžete si být jisti, že se tato prozíravost vyplatí! Moc dobře víte, co chcete. A dostanete to!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Neshody s partnerem urovnáte rychleji, než se z nich stane problém. Vyhnete se tak zbytečným hádkám a dusné atmosféře. Místo toho si se svým protějškem užijete pohodový týden. Moc dobře si uvědomujete, že je úplně zbytečné dělat z komára velblouda.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Hádky v partnerském vztahu budou očistné. I když se vám to tak možná nyní nezdá, věřte, že každá mince má dvě strany. S protějškem si tento týden ujasníte spoustu podstatných věcí týkajících se vašeho vztahu a společné budoucnosti. A to je jen dobře!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Rodinné vztahy budou tento týden poněkud neosobní. Dusnější atmosféře se nevyhnete, ovšem není důvod si kvůli ní dělat vrásky na čele. Hádky jednoduše k rodině patří a věřte, že vaši blízcí vás nepřestanou milovat kvůli jediné chybě. Zachovejte klid.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Budete stále hrdí na své nedávné úspěchy. Moc dobře si totiž uvědomujete, že nešlo o dílo náhody, ale o výsledek trpělivé mravenčí práce a nebývalého odhodlání. Proto se výsledky budete kochat ještě dlouho. A po právu! Jen pozor, nenoste nos nahoře.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Je možné, že vaše dávná láska znovu zahoří. Ovšem než se budete radovat a vrhnete se po hlavě do staronového vztahu, uvědomte si, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíte. Ujasněte si, co od partnera čekáte. Lidé se mění a mohli byste být zklamáni.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pro okolí budete tento týden poněkud nečitelní. Je to tím, že se ve vás odehrává velký emoční kolotoč, ze kterého jste zmatení především vy sami a který se navenek projevuje zdánlivou neproniknutelností. Dejte blízkým najevo, že nejde o nic osobního.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V lásce se vám konečně podaří prolomit ledy. Váš vztah se stane mnohem vřelejším a otevřenějším. Užívejte si proto nadcházející období a nedovolte, aby vám jej cokoliv zkazilo. Faktem totiž je, že v okolí máte spoustu závistivců. Nedejte jim šanci!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Definitivně si ujasníte, kdo hraje ve vašem životě opravdu důležitou roli a koho můžete v budoucnu postrádat. Třídění známých se může zdát kruté a chladnokrevné, vy však víte, že je důležité znát priority a neztrácet čas s těmi, kteří o to nestojí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jistý člověk k vám vysílá milostné signály. A vy jste si moc dobře vědomi, co znamenají! Rozmyslete si tedy, jak na ně hodláte reagovat. Je nutné, aby váš potenciální protějšek věděl, na čem je. V opačném případě by mohlo dojít k nepříjemné situaci.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY