Horoskop Jarmily Gričové

Po několika týdnech, kdy jeden planetární vliv přebíjel druhý a kdy jste nevěděli, co se ve vašem životě vlastně děje, vás čekají dny, kdy byste si mohli vydechnout. Spočítejte zisky i ztráty, a z obojího si vezměte poučení. Býci, Panny a Kozorozi mohou učinit pokroky v lásce, k nimž jim pomůže pondělní konjunkce Marsu s Venuší v Býku. Zkrátka nepřijdou ani ohnivá a vzdušná znamení! Ve středu jsou pod pozitivním vlivem sextilu mezi Sluncem a Uranem, který se postará, aby jim každé riziko vyšlo.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Každá tajná služba by po vás s radostí sáhla a vůbec by na tom neprodělala! Lidská tajemství luštíte rychleji než křížovku, a pokud před vámi chce někdo něco utajit, v žádném případě se mu to nepodaří. To, co zjistíte, si však raději nechte pro sebe!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Někoho jste odmítli? To ještě neznamená, že to vzdal. Je pravděpodobné, že v pondělí využije konjunkce Venuše s Marsem a ještě jednou se vás zeptá, zda si to nechcete rozmyslet. Než odpovíte, přemýšlejte, protože žádná další nabídka už nepřijde.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Sami sebe nepoznáváte a proto není divu, že vás nepoznávají ani ostatní. Zatímco obvykle nemůžete sporák ani vidět a pohled na troubu vám nahání hrůzu, v tomto týdnu se s chutí vrháte do vaření a zkoušíte i dost složité recepty, které skvěle vycházejí.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Životních komplikací se nebojte! Věci sice nejsou tak jednoduché, jak se vám až dosud zdálo, ale taky nejsou tak složité, jak vám diktuje vaše fantazie. Kdybyste se dokázali ukáznit a s chladnou hlavou to, co se děje, analyzovat, naleznete i východisko.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Víkend, kdy je Luna v Beranu, vám přinese o trochu více výdajů, než jste čekali. Postará se o ně porouchaný motor domácího spotřebiče nebo jiný podobný zádrhel. Jde o přístroj, bez kterého se neobejdete. Nezbude, než bez otálení vyrazit na nákup nového.

Panna (23. 8.–22. 9.)

I když máte pocit, že se vám život sype pod rukama, nepodléhejte panice! To, že děti mají svou vlastní hlavu, je naprosto normální, to, že partner občas zlobí, taky. Najděte si na každý den jednu maličkost, která vás potěší, a čekejte, až se vám dobrá nálada vrátí.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

První kroky na nové životní cestě nejsou zdaleka tak obtížné, jak jste si mysleli. Velice rychle zjistíte, že čas kvalitu vašeho intelektu ani v nejmenším neotupil a sebevědomí se vám vrátí. Když koncem týdne přijde i první uznání, budete velice spokojení.

Štír (24. 10.–22. 11.)

O zdraví se nebojte, nic ho neohrožuje. Pro jeho vylepšení však bude dobré, když přestanete o rehabilitačním cvičení jen platonicky přemýšlet, ale rozhodnete se ho konečně provozovat. Začněte jemnými protahujícími cviky a uvidíte, jak vám to udělá dobře!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Jsou situace, kdy je potřeba, abyste i vy vystupovali jako autorita, se kterou se nediskutuje. Týká se to zejména okamžiků, kdy si vy sedáte za volant a partner funguje jako spolujezdec. I když se vám nechce, dejte najevo, že řídíte vy a mluvit si do toho nenecháte.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Svým přístupem k životu překvapujete sami sebe. Na práci myslíte jen v míře nezbytně nutné, ale o to víc vylepšujete svůj vztah. Využijte pondělní konjunkce Venuše s Marsem a vymyslete něco, co miláčka přesvědčí, že na něj myslíte i v době, kdy s ním nejste.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

To, že jste něčí zlatíčko, se poslouchá opravdu dobře. Trochu vám však zatrne ve chvíli, kdy zjistíte, že chvála jenom uvozuje žádost, kterou k vám dotyčný má. Jasně mu řekněte, že to, co říká, je sice milé, ale své zásady ani kvůli němu neporušíte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Když se na počátku týdne střetnete se svou neznalostí, nepropadejte panice, ale udělejte všechno pro to, abyste všechno dohonili. Pokud máte mezi kamarády někoho, kdo se v daném oboru vyzná, neváhejte ani chvíli a požádejte ho, ať vám všechno vysvětlí!

Tip KAFE.cz

  • Mojeastrologie.cz pro vás v květnu znovu opakuje akci VĚŠTĚNÍ ZDARMA! V úterý 24. května budete mít jedinečnou příležitost získat odpověď na otázku, která vás nejvíce tíží, a to zcela ZDARMA.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11