#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V práci ukazujete, co ve vás dřímá. Jenom to neukazujte tak, že si pěkně pospíte na psacím stole, to by mohlo mít kontraproduktivní následky. Nezapomínejte ani na svou rodinu. Nosit u sebe fotky nestačí, zkuste raději vymyslet hezký program na víkend.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Než kývnete na jistý návrh, poraďte se s někým, koho si vážíte, nebo si kupte křišťálovou kouli, abyste věděli, jaké rozhodnutí by vám zajistilo lepší budoucnost. Nejlépe vám ale poradí intuice. Vyvažujte stres nějakou zajímavou odpočinkovou činností.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Chytne vás nadšení cestovatele a zatímco někteří mají pocit, že musí stihnout všechno kolem domu upravit před létem, vy klidně hodíte starosti za hlavu a začnete organizovat zajímavý výlet pro rodinu a klidně i pro pár známých, s nimiž si rozumíte.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Budete nezvykle výřeční a dovedete okouzlit i ty, s nimiž si nevěděli rady zkušení svůdci a svůdkyně. Váš čas si ale bude rezervovat vaše rodina, která potřebuje vaši radu v některých záležitostech. Tak jí to dopřejte, i vás to příjemně nakopne.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vaši kolegové nebudou tento týden tolik chápat vaši jedinečnost, takže jim ji budete muset s každou zakázkou ukazovat znovu a znovu. Doma se žádných větších turbulencí obávat nemusíte - všechno báječně klape a vy se můžete věnovat svým koníčkům.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vaše duše hospodyňky dnes osloví někoho v práci natolik, že není vyloučeno, že z vás udělá finančního ředitele. To by se mohlo odrazit na vaší výplatní pásce a vy byste mohli začít uvažovat o rodinné dovolené, která by se nesmrskla jenom na víkend.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Budete zarputilí a rodinní příslušníci vás musí tahat z dílčích průšvihů. Zkuste si dát co nejdříve věci do pořádku a získat tak více času na jiné věci, které už nutně potřebujete. Musíte se naučit říkat ne, jinak vám věci začnou přerůstat přes hlavu.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Váš úsměv nebude tento týden štíří, ale i tak si ponechá svou jemnou magii, kdy nikdo přesně neví, co se za ním skrývá. V práci si ale pohlídejte, aby vaše signály byly jednoznačné - jinak hrozí různé průšvihy, které by vám pak krátily čas na volno.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

I přes únavu dovedete zastat tolik práce, že i mladší generace nad vámi kroutí hlavou a přemítá, zda nemáte nějaký tajný doping. Ruku na srdce, nenašel by se skutečně někdo ve vašem okolí, na koho byste mysleli poslední dobu nějak častěji než jindy?

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nebude vám vadit trávit v práci přesčasy, pokud je dostanete nejenom dobře zaplacené, ale pokud vám dá šéf na vědomí, že bez vás by to v práci jenom těžko klapalo a jste hodně důležitou částečkou firmy. Pak dovedete dělat klidně i zázraky na počkání.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Než se odhodláte cosi rapidně změnit, dobře promyslete všechny možnosti, které se vám nabízejí. Jinak si klidně počkejte ještě na lepší nabídky, všechno má svůj čas, tak se nehoňte za nejasnou vidinou, která by vás nemusela ve finále ani potěšit.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Bude vás rozčilovat, jak již všichni plánujou dovolenou, protože vy zatím tak daleko nejste. Máte totiž mnoho jiných starostí, které musíte vyřešit prioritně. Dílem budete okolí závidět a dílem se divit nad tím, kde všichni berou tolik času a peněz.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY