#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zalíbí se vám poplácávání po ramenou, které budete přijímat ze všech stran natolik, že dovedete pracovat téměř nonstop a ještě k tomu být partnerem, rodičem, přítelem, a tak dále. Po všech stránkách se setkáte s chválou, uznáním a láskou, ale pozor na přepracování. Šetřete síly.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Ve víru nových pracovních povinností vám růžové brýle spadnou z očí ze dne na den. Hvězdná přízeň bude ta tam a vy budete muset velice rychle mobilizovat svůj optimismus, abyste zvládli všechno, co se na vás valí jako velká voda. Podporu hledejte především u svých blízkých, ať už rodiny či přátel.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Čeká vás období hojnosti, možná vyhrajete ve sportce, či si k vám najde větší obnos cestu jiným způsobem. Každopádně, jak se to praví už v pohádkách, právě nyní se ukáže vaše mravní síla či její opak. Neodmítejte pomoc tam, kde jí bude zapotřebí a dobře přemýšlejte, do čeho investovat.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Hvězdy radí zaměřit se více na vztahy s rodinnými příslušníky. U nich totiž zjistíte, že nemají příliš zájem s vámi cokoliv sdílet. A pozor, tím samozřejmě nejsou míněny jenom tolik proklamované sociální sítě. Oni totiž s vámi momentálně stále méně sdílejí i jeden byt, natož přímo místnost.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vy si nyní jako velké kočky nad předpovědí polebedíte. Je totiž čas pro sebeprosazování se. Přílišný ostych nyní není na místě, takže ať už se chystáte na náročnou pracovní prezentaci, nebo třeba na první rande, nedržte se zbytečně při zemi a rozehrajte raději naplno všechny své dovednosti.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Někdy je s vámi k nevydržení a tento týden budete mít potíže vydržet dokonce i vy sami se sebou. Nehlídejte se stále, a to ani v partnerství, a především neanalyzujte, co jste přesně komu řekli. Vyčerpá vás to a nikomu rozuzlení s několika denním zpožděním stejně platné dvakrát nebude.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Hvězdy vám budou po vzoru obdivovaných sportovců přihrávat do cesty osoby, které sice okamžitě pochopí, o čem hovoříte, ale jejich jedinou snahou bude vás využít pro své účely. A tak se budete muset mít na pozoru, abyste nakonec nekývli na projekt, jehož součástí vlastně ani být nechcete.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Můžete počítat s nárůstem všelijakých podrazů, zvláště ze strany kolegů, kteří rozhodují, aniž by konzultovali cokoliv s vámi nebo s jinými spolupracovníky. Vy se rozhodně nebudete chtít těmto jedincům podrobit a postavíte se na slušný, leč tvrdý odpor, takže se nebudou stačit divit.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Můžete si lebedit, i když se říká, že jenom za tmy září hvězdy, ty vaše na vás nezapomínají ani přes den a vy tak působíte na ostatní jako magnet, do jehož blízkosti jsou neodolatelně přitahováni. Těšit se tak můžete na nová přátelství i nové možnosti spolupráce. Společnost máte rádi, tak si ji užíváte.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Budete mít štěstí na seznámení s lidmi, kteří vás budou v mnohém inspirovat. A hvězdy se postarají, aby vám přivedly do cesty také lidi, kteří jsou oduševnělí a duchovně ční nad své okolí. Ne že by z vás pak museli být nutně filozofové, ale podvědomě si toužíte mírně rozšířit své možná všední obzory.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jak se to zpívá v jedné písničce - mizí přátelé, změny bývají málo veselé. I vy budete mít pocit, že přátelé mizí neznámo kam. Půjde o následek vašich pracovních úspěchů, které budou nemalé. Ve skutečnosti se ale jenom pomyslně zrna oddělí od plev a vám zůstanou jenom ti opravdoví.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Využijte opět velmi příjemných konstelací a zkuste si splnit některý ze svých snů, můžete se třeba zkusit ucházet o své vysněné místo, můžete se odhodlat rozjet vlastní podnikání, nebo konečně pozvat partnera, se kterým kolem sebe už dlouho jenom kroužíte, na první či několikáté rande.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY