#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Hvězdy vám budou do života přinášet lidi s podobnými záměry, jako máte vy. Merkur poblíž Slunce a Luny přinese výborné zprávy. Po úplňku se uzavřou rodinná témata, která se týkala sourozenců, blízkých osob a cestování. Vyřešené budou i vaše úřední záležitosti, takže konečně relax.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Planety ponoukají k času strávenému s dětmi, partnerem či kreativními činnostmi. Očekávejte více práce, dodržujte limity a respektujte uzávěrky. Vaši pozornost si v této době žádá vaše zdraví, ale i zdraví blízkých osob. Buďte proto pozorní a naslouchejte dobře signálům řeči těla.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Aktivní planeta Mars má vliv na vaše činnosti v domácím a rodinném kruhu. Karmickou zkoušku očekávejte od Černé Luny, která se bude týkat vaší rodiny či partnerství, bude vás čekat důležité rozhodnutí a životní nasměrování. Téma vztahů byste měli tento týden úspěšně uzavřít.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Vaše aktivita ze strany Marsu se týká úředních a sourozeneckých záležitostí, cestování, poznávání, učení i dopravních prostředků. Koncem týdne se ale vaše aktivita přesune trvaleji do oblasti rodinného zázemí, ženského elementu v domácnosti a čilého příbuzenského dění.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Můžete vyhlížet nový domov či zaměstnání. Vaše činnosti s úřady a smlouvami však naopak získají poněkud pomalejší kolečka a ne a ne dorazit do cíle. Stejné to bude i s problematikou cestování, cosi se mírně zašmodrchá, takže se toto téma do konce týdne ještě ani zdaleka neuzavře.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Budete se více věnovat úředním záležitostem a listinám. Též rodinné vztahy se sourozenci, dopravní prostředky a cestování vám bude vrtat hlavou. Planeta Merkur vás obdaří velice pozitivní zprávou a Merkur ve spojení s Černou Lunou vám přinese karmickou zkoušku v oblasti financí a majetku.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Je nutné mít ve věcech dopředu jasno, protože se brzy nezastavíte. Měsíc aktivuje sféru financí a majetku. Pro vás to však znamená spíše pohodlí než stres. Vaše karmická zkouška tento týden se pak nebude muset týkat jenom financí, ale i morálních hodnot, lásky i vlastního sebevědomí.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Obloha vám do života vnese něco zcela nového, začnete novou kapitolu vašeho života. Na vaší cestě k novým obzorům je potřeba ovšem i některé starší věci ukončit a zapřemýšlet, kam nasměrovat svou aktivitu dále. Bude se vám dařit a vaši blízcí budou stát při vás, což je skvělý výchozí bod.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Je ideální čas k rekapitulaci života, i když to nebude úplně snadné a svým způsobem to dá zabrat psychice. To nejdůležitější se však teprve chystá, na to byste se teď měli připravit. Proto zhodnocujte svůj dosavadní život a připravujte se pomaloučku na to pěkné a zásadní, co vás teprve čeká.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Černá Luna, jak je jejím zvykem, bude ponoukavě ovlivňovat pracovní odvětví. Nespokojení přehodnotí svůj dosavadní život a začnou něco nového. Neměli byste se však příliš unáhlit, aby se z životního rozhodnutí nestal jen pouhý rozmar. Rozvažujte a brzy budete mít v hlavě jasno.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Pro vaši kariéru bude mít rozhodující vliv tento týden. Zvyšte vaši pracovní aktivitu a ovlivníte i kariérní postup. Konjunkce Slunce, Luny a Merkuru způsobí, že na práci budete myslet doslova ve dne i v noci. Na druhou stranu si díky tomu ale polepšíte a získáte zcela nový životní rozměr.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Před jakýmkoliv krokem, zvažte možné důsledky svého jednání, především to, zda cena za úspěch v oblastech sexuality či financí není příliš vysoká. Budete mít prostor pro sebevzdělávání, kontakty se zahraničím a pro řešení záležitosti s úřady. Nakonec budete toužit po cestě za hranice.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY