Horoskop Jarmily Gričové

Pokud máte rádi poklid, jste spokojení, když si všechno naplánujete, a o překvapení nijak zvlášť nestojíte, uděláte dobře, když na celý týden odjedete někam, kde se k vám zprávy nedostanou, a civilizace vás nedostihne. V pondělí totiž nastává novoluní ve Vodnáři, v úterý se Mars točí do zpětného chodu a nutí i lidi, kteří jsou jinak klidní, aby reagovali – mírně řečeno – nezvykle energicky. V pátek večer se dostává Merkur do Vodnáře a v sobotu vytvoří sextil s Uranem. Jde o aspekt, který rozpovídá i lidi, kteří jinak slovem šetří. Pokud k nim patříte, úspěch vás nemine!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Váš vládce Mars je stacionární a vy se můžete těšit na týden, kdy nepoznáte únavu, kdy budete nejenom aktivní, ale i přesní a kdy vaši práci ocení i lidé, kteří jsou známí tím, že pochvalou neplýtvají. Na víkend si naplánujte pracovní akce, budou úspěšné!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Celý týden probíhá přesně tak, jak jste předvídali. V práci je toho dost, ale protože jste si jistí, že má vaše snažení smysl, ani se nezlobíte. Změna přijde až v neděli, kdy nevrle zareagujete na člověka, který vás chce převést od odpočinku k aktivitě.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Atmosféra se uvolňuje a vy jste ve stále větší pohodě. V rodinných i v pracovních vztazích vám pomáhá smysl pro humor. Užijete jej hlavně v souvislosti s vysvědčením vašich dětí, kterým vysvětlíte, že do konce roku se dá ještě leccos posunout k lepšímu.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Ve zvlášť vynikající formě budete od středečního dopoledne do pátečního podvečera, kdy je Luna v Rybách. Chováte se volně a svobodně, nikoho neovlivňujete a všechny necháte volně dýchat. Okolí se vaše proměna moc líbí a chtěli by vás takové mít pořád!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Novoluní ve Vodnáři a tedy ve vašem partnerském sektoru vás přinutí, abyste se na svůj soukromý život podívali jinýma očima. Konečně pochopíte, že partnera nemáte proto, aby vám ho ostatní záviděli, ale proto, abyste se vzájemně zahrnovali láskou.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Mars, který je ve vašem znamení v úterý stacionární, z vás udělá bojovníka za spravedlnost, který se ničeho nebojí a plnou parou prosazuje to, co považuje za správné. Dáte tím správný příklad lidem, kteří sice na všechno nadávají, ale nic s tím nedělají.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Proces uklidňování, který začal už v minulém týdnu, dosáhne v pátek vrcholu. Ze spolehlivých pramenů se dozvíte, že se u vás v práci propouštět nebude. Odložíte veškeré obavy, které vám znepříjemňovaly život a začnete si vytvářet plány pro budoucnost.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Kvadratura mezi Merkurem a Jupiterem, která vrcholí v neděli, vás sice nutí, abyste mluvili, ale kvalitu vašich myšlenek neohlídá. Pokud nechcete mít později zbytečné nepříjemnosti, měli byste před každou pronesenou větou napočítat nejméně do desíti.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Jde o týden, kdy se každý den testuje vaše trpělivost a výdrž. V práci počítejte s šéfem, který vás bude kontrolovat víc než kolegy, doma s partnerem, který vás neustále hlídá a podezírá z něčeho, co je tak odvážné, že vám to ani na mysl nepřišlo.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Kvadratura mezi Merkurem a Saturnem, která vrcholí v pátek dopoledne, vás varuje před zbytečnými střety s autoritami. Pokud máte co do činění s policií nebo představiteli státní moci, chovejte se tak, aby bylo jasné, že je máte v náležité vážnosti.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Po Slunci se do vašeho znamení dostává i Merkur a vy se cítíte jako na jiném světě. Když si k tomu připočítáte blahodárný vliv víkendové Luny z Berana, je už dopředu jasné, že vás čekají dny plné společenských akcí, na kterých se budete skvěle bavit.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Mars, který se v úterý ve vašem partnerském sektoru otáčí do zpětného chodu, z vás dělá náročného partnera. Od miláčka chcete, aby vás hýčkal a zároveň vám imponoval. Zatím se daří, ale přesto byste požadavky na svou drahou polovičku přehánět neměli.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11