#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Objevíte v sobě nečekaný talent a budete si vědomi toho, že je třeba ho rozvíjet. Blízcí vás v tom podpoří, jenom si to nenechávejte pro sebe. V práci zavládne stereotyp, kdy se nebudete muset zvláště soustředit a všechno půjde pěkně jako na drátkách.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Tento týden budete mít potíže s koncentrací. Není vyloučeno, že se vám do života vloudí láska a nebude to žádné nevinné flirtování, právě naopak, takový ohňostroj citů jste už dlouho nezažili a budete toužit po tom vychutnávat si ho opravdu naplno.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Váš rozhled se vám vyplatí, protože budete s klidem umět bavit společnost, což vám bude dělat dobře. Navíc se před vámi rýsuje zajímavé setkání s někým z minulosti, kdo se vám delší dobu neozýval a vy už jste velmi napjatí, jak se celou tu dobu měl.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Tento týden nebudete mít příliš čas na rozjímání, protože se budete muset otáčet v domácnosti, ať už na vině budou návštěvy nebo sklizeň úrody či zavařování, budete mít velmi napilno. Nezapomínejte na potřebné doplňování energie jídlem a spánkem.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Oslní vás svět módy a i když jste i jindy věnovali svému šatníku pozornost, v těchto letních dnech vás bude přímo bavit zkoušet nové oblečení a výrazy před zrcadlem. Nebudete konečně nikam chvátat a najdete si čas udělat pořádek i ve své dušičce.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Přijdete na to, že jste se kvůli něčemu zbytečně stresovali a jste rádi, že to byl jenom dočasný stav a nyní se zase můžete klidně dívat kolem sebe, aniž byste měli hlavu jako balon.Odpočinete si ve společnosti svých přátel nebo rodinných příslušníků.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Baví vás mít neoficiální vztahovou poradnu, protože vám blízký neustále svěřuje svoje vztahové karamboly i touhy a vy jim vždy dovedete poradit. Nebojte se pustit do nových věcí, budete hned mnohem spokojenější a zavane k vám čerstvý vítr novot.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Nebude vás nyní lákat velká společnost, nejlépe si odpočinete doma, popřípadě někde v přírodě , ale ideálně nikoliv sportovně náročné. Potřebujete si ujasnit některé věci, a na to je samota odpovídající. Nezapomínejte ale také na svou bezpečnost.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Uchvátí vás myšlenka neotřelé zábavy, a i když věkově zrovna není vaší kategorií, klidně ji vyzkoušejte. Ostatně léto přeje překonávání starých vzorců a čerpání nových zážitků. Jenom dobře zvažujte, co je pro vás ještě dobré a co už je přes míru.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Bavit vás budou experimenty v kuchyni i ve vaší práci a budete kouzelně tvrdohlaví v jisté osobní záležitosti. Vaši blízcí nakonec pochopí, že vás musejí nechat přemýšlet sami za sebe a dají vám dostatek prostoru i podpory, abyste všechno zvládli.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Láska tento týden zaklepe na vaše dveře, ale pozor, ještě než otevřete dveře nějakému pofidernímu podomnímu prodejci, rozhlížejte se pozorně spíše v práci či ve svém blízkém okolí. Uvidíte, že brzy budete moudřejší, kdo že to má ve vašem srdci místo.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Rodina pro vás bude na první místo, a ať už budete plout v křišťálově čisté vodě, či rozrážet kalná zákoutí, bude vás hřát to, že vám na sobě vzájemně záleží a že máte odvahu řešit věci, které jsou zapotřebí. V práci výkyvy nehrozí, tak odpočívejte.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY