#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Máte před sebou divoký týden plný dobrodružství a nečekaných zvratů. Ne vždy se však bude jednat o pozitivní a veselé záležitosti. Jedno je však jisté, nudit se rozhodně nebudete a to je něco, co vás nabíjí smyslnou energií a nespoutanou vitalitou.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Čeká vás velmi pestré období, plné zábavy a těch nejrůznějších situací. Zaměřte se tento týden na svou osobu a hýčkejte se a taky se zbytečně nepřepínejte. Zajděte si s kamarády zasportovat. Nebo vyrazte s rodinou někam za vodními radovánkami.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Váš sex-appeal bude tento týden přímo nebezpečně mrazivý. Nejen, že nikdo neunikne z vašich milostných spárů, ale rovněž nebudete mít nouzi o ty nejrozličnější nabídky. Poutat svým charismatem budete i široké okolí a budete si to navíc skvěle užívat.

Rak (22. 6.–22. 7.)

S lidmi kolem vás, i s těmi, s kterými jste měli nějaké vleklejší problémy, budete nyní skvěle vycházet. Možná si s některými jedinci vyříkáte dávnější spory a hned se pročistí vzduch. Navíc budete vládnout umem úžasné komunikace a vše hned půjde líp.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Máte před sebou velice plodné a tvořivé období, kdy nebude nouze o skvělé nápady. Ty oceníte zejména v zaměstnání, ale i v domácím prostředí se budou hodit. Při zvelebování vašeho rodinného hnízdečka už na nic nečekáte a vrháte se do toho po hlavě.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Tento týden se budete cítit lehce znuděně. Parné dny vám dávají zabrat a vy se do ničeho nepouštíte. Práce vám stojí v zaměstnání i doma a vy zjišťujete, že se vlastně nic neděje a že se svět nezboří. Můžete si tedy s klidným svědomím občas zalenošit.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Čeká vás úžasná nabídka. Možná již delší dobu přemýšlíte nad změnou zaměstnání a nyní se vám naskytla skvělá příležitost přijmout nabídku od někoho, koho si velmi vážíte. Pokud teprve hledáte nějaký přivýdělek, tak tento týden bude více než plodný.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V rodinném kruhu to skřípe. Obzvláště vaše děti vám dávají zabrat. Jsou protivné, nic je nebaví a vám se nijak nedaří je jakkoliv zabavit. Jste naštvaní, protože se opravdu snažíte a veškerý svůj volný čas věnujete právě jim. Vděku se ale nedočkáte.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Tento týden věnujte pozornost svým mentálním schopnostem. Jsou totiž díky přízni hvězd na vzestupu a byla by velká škoda toho řádně nevyužít. Napněte všechny své síly a vemete osud pevně do svých rukou. Budete za to následně přímo královsky odměněni.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V rodinném kruhu panuje příjemné souznění a harmonie. Se svými sourozenci si máte stále co říct. Na rodinné oslavě potkáte i dlouho neviděné členy rodiny a budete za to skutečně rádi. Je vidět, že i přes občasné neshody jste rodina, která drží pospolu.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Červencový program jste měli dosud plně nabytý. Nezbývalo vám moc času na sebe. Neustále jste mysleli, zda jsou ostatní členové rodiny sbaleni na různé akce, tábory, dovolené apod. Plánovali jste zábavu pro ostatní a teď je konečně řada i na vás.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Tento týden vás může potkat nervozita, která bude pramenit z nedostatku důvěry ve svou osobu. Příliš často se zaměřujete na to, co si myslí ostatní lidi a z jejich kritiky si děláte těžkou hlavu. Zapomínáte však na to, že tito lidé nejsou neomylní.





Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY