#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden se nebudete projevovat vůči svým kritikům zrovna snášenlivě. Pocit křivdy ve vás vyvolá mnohdy nepřiměřené reakce, i když nevole bude v některých případech oprávněná. Snažte se proto zachovat chladnou hlavu. Nenechte se vyprovokovat.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Budete muset čelit sokovi v lásce, který vás bude chtít připravit o partnera. Pocit ohrožení, který tím ve vás vzbudí, půjde ruku v ruce s bojovností. Důvěřujte však svému protějšku a nevyvolávejte zbytečně vyhrocené konflikty. Jen si tím uškodíte.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Obvykle máte dobrý odhad na lidi, tentokrát se však někomu podaří vás dokonale ošálit. Procitnutí bude velmi nepříjemné, ale nevyhnutelné. Přesto neberte situaci nijak fatálně. Zmýlit se může každý, v žádném případě to není důvod nikomu nevěřit.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Podaří se vám upoutat pozornost svými vynikajícími schopnostmi. Nemějte strach je předvést v náležitém lesku a nebojte se, z vychloubání vás nikdo obviňovat nebude. Naopak, byla by škoda nechat si svůj talent pro sebe. Snažte se ho dokonale využít.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden by se okolí mělo mít před vámi na pozoru. Budete totiž ve velice nedůtklivé bojovné náladě, připraveni zasáhnout svým útokem kohokoliv, kdo vám přijde do cesty. Snažte se ovládat a netrestejte své blízké za špatnou náladu. To je vaše věc.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Láska vám zkříží pečlivě připravené plány a zamotá vám hlavu. Zmatenost vám vydrží celý týden a bude příčinou mnoha situací, na které byste raději zapomněli. Ale nebojte, zmatení smyslů nebude mít dlouhého trvání. Brzo naleznete ztracenou rovnováhu.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Budete obdarováni. Nemusí se jednat přímo o hmotné dary, každopádně však půjde o něco velmi cenného. Myslete na to, co vám chtěl dárce říct. Mějte proto oči otevřené a čtěte mezi řádky. Můžete se tak dovědět mnoho zajímavých, překvapivých věcí.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Čeká vás velký úspěch na poli zaměstnání. Však jste se na něj také tvrdě nadřeli a ocenění si opravdu zasloužíte. V okolí se mohou vyskytnout lidé, kteří si to nemyslí, těmi si však nenechte zkazit náladu. Oslavte svůj úspěch s přáteli a rodinou.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Vaše vášnivá, neposedná, věčně rozevlátá povaha není prototypem rodinného charakteru. V této oblasti narazíte na zásadní zádrhel. Do závazků se totiž, na rozdíl od svého protějšku, opravdu nehrnete. Pohybujete se na tenkém ledě, jednejte opatrně.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Odvedete skvělou práci, za kterou budete náležitě oceněni. Budete na sebe právem hrdí, nepřehánějte to však s vychloubáním. Máte sklon hřát se na výslunní o něco déle, než je zdrávo. Nezapomeňte na skromnost! Raději předveďte, že úspěch nebyl náhoda.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Přesvědčíte se o své pravdě, což vám dodá pocit zadostiučinění a také pohladí ego. To vše je v pořádku. Vyhněte se však přílišnému chytrolínství. Všichni stejně vědí, že pravda je na vaší straně. Je tedy zbytečné a hloupé na to zvlášť upozorňovat.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Potkáte novou lásku. Měli byste mít tento týden oči otevřené a nebát se chytit příležitost za pačesy. Ostych či zamlklost nejsou na místě. Naopak, snažte se být komunikativní a společenští. Samozřejmě, že nic se nemá přehánět. Přirozenost je hlavní!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY