#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Venuše pomáhá k strategii a vhodnosti zmapovat si finanční terén. Podnikatelé a jiní vedoucí pracovníci, vy především zbystřete sluch a vyslyšte toto varování. Kvadratura ze znamení Kozoroha poukazuje na ztráty ale také na váš sklon být nyní soptíky.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Jste výborně laděni k finančním spekulacím, peníze pro vás hodně znamenají - jste ochotni i zariskovat. Hodně možností čouhá ze zahraničních společností, Pluto věstí osudový vliv pro peněženku! Buďte obezřetnější při rozhodování ohledně spolupráce.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V polovině týdne je vaše finanční situace spojena s někým blízkým. Venuše napovídá, že se může jednat o pomoc při vyřizování půjčky či hypotéky. Šance ji získat by měla být velmi usnadněna! Že vám hvězdy čtou myšlenky, protože jste to již plánovali?

Rak (22. 6.–22. 7.)

Luna putuje znamením Vodnáře, zkontrolujte své účty, faktury a bankovní doklady. Můžete být totiž vystaveni předzvěsti možných finančních komplikací. Není ale důvod k panice, vaše okolí vám nakonec napomohou najít řešení, které zabrání větším ztrátám.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Jako královské znamení milujete luxus, tak proč se bránit hřejivým paprskům blahobytu? V týdnu však počítejte s teplotním poklesem, je signalizována tendence k finančnímu pouštění žilou. Jedná se jen o přechodný efekt, nicméně je třeba se připravit.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pod Venušinými křídly je vaší finanční sféře jako v bavlnce. Tato dobrodějka táhne za jeden provaz se štědrým Jupiterem, takže se těšte! Patříte mezi vyvolené, kteří vydělávají, i když se třeba baví. Kutálení korunek vám přinese i nová spolupráce.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Seskupení planet věstí spiknutí s cílem zvýšit obezřetnost. Luna spouští alarm, abyste si uvědomili, že neexistuje důvod, proč byste měli přijímat podřadné zboží nebo řemeslnou práci. Pokud jste nedávno najali stavební firmu, překontrolujte si účty.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Co se týče finanční oblasti, jsou pro první polovinu týdne hlášeny šance k rozmnožení korunek. Úspěch je zakódován ve vašich nápadech. Vaše know-how může neobyčejně zazářit. Venuše je vám ze znamení Kozoroha nápomocná a posílá vám do cesty ochránce.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Navyšování financí je na čas středem vaší pozornosti. Velmi výhodné se v tuto dobu jeví spojení se nějakými staršími osobami, poněvadž by mohly přinést štěstí do vašich peněžních záležitostí. Využijte také skvělého instinktu pro nákupy a investice.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Planety jsou vám po finanční stránce nakloněny. Pokud máte resty a dluhy, tento týden je vhodný pro jejich splácení. Komunikativní Merkur vstupuje na půdu vašich financí, aby přivanul šanci k většímu výdělku. Diskutujte o způsobu, jak vydělat peníze.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Z hlediska financí se jedná o období reorganizací - změny a nová řešení, to je vaše životodárná kapsle! Vliv Jupitera z Panny v objetí s Merkurem ve vašem znamení je ukazatelem dobrých finančních rozhodnutí. Je spojen s úsporami, daněmi i pojistkami.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Pokud chcete investovat, pořádně se zamyslete nad některými projekty. A to hlavně těmi, které trvají dlouho a mají přinášet plánované zisky. Ekonomika není pro mnohé z vás silnou stránkou a netoužíte být zrovna ropnými magnáty, ovšem Mars dává drive.



Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY