Horoskop Jarmily Gričové

Dny se sice krátí a zimy je více než čehokoliv jiného, ale Slunce přesto v pondělí vstupuje do ohnivého Střelce. V tomto znamení se snaží naši mysl obrátit od pomíjejících věcí k věčnosti a k tomu, co nás přesahuje. V neděli navíc začíná advent, takže je jasné, že Vánoce už opravdu klepou na dveře. Můžete si vybrat, zda se necháte semlít všeobecným tlakem, který vás nutí, abyste nakupovali, pekli a připravovali jako o život, nebo vsadíte na své vlastní vyzkoušené tempo. Cukroví sice nebude tolik, ale zase vám zbude čas na adventní koncert, procházku po vyzdobeném městě a sklenici horkého punče na zahřátí.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Věci se konečně pohnuly kupředu a vy si nemusíte stěžovat na nudu. V práci se toho děje tolik, že máte co dělat, abyste se v přívalu novinek vůbec dokázali orientovat. Skvělé je to zejména o víkendu, kdy vás kromě kulturních zážitků čeká velice zajímavá nabídka.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pokud přemýšlíte, že s kamarádkami a příbuznými uspořádáte společné pečení vánočního cukroví, kde se podělíte o práci a proberete životní zajímavosti, udělejte to hned teď. Při Luně ve Lvu budou kamarádky předvádět svou zručnost a vy je budete koordinovat.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Ve chvíli, kdy zjistíte, že si vás někdo vybral jen proto, abyste posílili jeho vadnoucí sebevědomí, se musíte pěkně nahlas ozvat. Dotyčnému vysvětlete, že nejste na světě od toho, abyste mu dělali radost, a sami tvrdě trvejte na své zasloužené nezávislosti.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Ke svému překvapení zjistíte, že vaše děti mají naprosto dokonalou paměť! Když jim řeknete, že přichází první adventní neděle, hned vám připomenou, že jste jim v létě slíbili zájezd do blízkého zahraničí, kde nakoupíte spoustu dobrot a navštívíte adventní trhy.

Lev (23. 7.–22. 8.)

S nakupováním vánočních dárků to není lehké. Na jedné straně byste rádi lidi kolem sebe pozornostmi doslova zasypali, na straně druhé si uvědomujete, že se musíte mírnit, protože peněz není nezbyt. Pokud nechcete přijít na buben, o víkendu nic nekupujte!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Náročný je zejména čtvrtek a neděle. Ve čtvrtek jste pod vlivem kvadratury Merkura s Jupiterem a máte sklon se zaplést do vysvětlování, o které nikdo nestojí a vaši situaci ještě zkomplikuje. V neděli pak máte sklon vybuchovat při sebemenším podnětu.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Ke svému údivu narazíte mezi novými kolegy na jednoho, s nímž máte společné koníčky. Bude to pro vás příjemné zjištění! Když se začnete bavit do větší hloubky, můžete navíc zjistit, že máte společné nejenom zájmy, ale i některé přátele, a dokonce i názor na život.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Po minulých týdnech si užíváte pohody a klidu. I během týdne si najdete čas na knížku nebo na jinou zábavu. Překvapené budou zejména děti! V poslední době přestáváte kontrolovat jejich školní přípravu. Není to potřeba, protože smysl pro povinnost mají po vás v krvi.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

O tom, že by pracovní porady a podobná jednání mohla probíhat v klidu, si nechte leda zdát. Jste plni energie a lidi, kteří nedokážou myslet tak rychle jako vy, berete málem jako osobní nepřátele. Kdybyste prokázali o trochu víc trpělivosti, bylo by to lepší.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Občas máte pocit, že každý, kdo jde kolem, touží své starosti složit na vaši hlavu. Na to, že radíte bližší i vzdálenější rodině, jste si už zvykli, ale chvíle, kdy vás požádá o radu šéf, vás vyvede z míry. Nakonec se přinutíte k soustředění a něco vymyslíte.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Pokud si máte šanci konečně splnit jeden ze svých celoživotních snů, neváhejte a jděte do toho. Je sice možné, že kvůli tomu budou vaše rodinné Vánoce nepatrně skromnější, ale když na to nebudete své blízké zbytečně upozorňovat, ani to nezaregistrují.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ať se děje cokoliv, vsaďte na sebeovládání a v žádném případě si nenechte přerůst přes hlavu nervozitu. Je pravda, že se toho bude dít daleko víc, než se vám líbí, ale pokud budete jen trochu chtít, všechno zvládnete a ještě si užijete krásný adventní víkend.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11