#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden je obzvlášť vhodný k vyřizování všech úředních záležitostí. Pokud jste jistou věc delší dobu nechávali na pozdější chvíli, tak se na to nyní s vervou vrhněte. Uvidíte, že to vašemu svědomí značně uleví a navíc vše půjde jak po másle.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Udělejte tento týden něco dobrého pro sebe. Věnujte dostatečný odpočinek svému tělu, ale i své mysli. Naučte se relaxovat a nenechte se rozházet zbytečnými maličkostmi. Povinnosti na vás počkají a rodina vás tento týden přetěžovat určitě nebude.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Čekají vás doma nemalé změny. Již delší dobu se připravujete na rekonstrukci vašeho obydlí a je tedy potřeba zařídit spoustu věcí. Samozřejmě se obnova vaší domácnosti neobejde bez drobných problémů. Konečný výsledek však bude rozhodně stát za to.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Tento týden pro vás bude obzvlášť zábavný. S vervou se vrháte do nových příležitostí a na každý návrh svých přátel s radostí přistoupíte. Bavit se budete celý týden přímo královsky a nové nevšední zážitky pro vás budou mnohdy i příjemným poučením.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Načerpejte tento týden energii do zásoby. V následujícím období budete potřebovat sílu za dva. Čekají vás poměrně náročné časy plné stresu a nečekaných zvratů. Tento týden však dostatečně odpočívejte a relaxujte třeba u dobré hudby a dobrého jídla.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vaše zdraví na tom tento týden nebude příliš dobře. Chladné období si velice brzy vybere svou daň a ať se snažíte jak chcete, dbáte o své zdraví, jíte vitamíny, pravidelně cvičíte a otužujete se, přesto vás skolí zákeřná chřipka, či jiné nachlazení.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Ve vašem životě by to chtělo nějakou změnu. Již delší dobu je váš život značně stereotypní a vaše mysl i tělo stagnuje. Potřebujete silný a zajímavý podnět, který by vás donutil k výraznému kroku dopředu, jinak opravdu zakrníte a to by byla škoda.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Splňte si konečně své sny a přestaňte se ohlížet na své okolí a blízké. Je úplně jedno, co na to řeknou lidi, jste inteligentní člověk s brilantním úsudkem, nenechte se proto zbytečně ovlivňovat druhými lidmi. Máte právo na svá vlastní rozhodnutí.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Velmi vás to tento týden bude bavit v práci. Možná to bude novým úkolem, který dostanete na starost, nebo k vám přiřadí kolegu, se kterým si padnete do noty. Faktem však zůstává, že díky tomuto potěšení z práce se vám vše bude dařit jako po másle.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pokulhávat tento týden budou vaše milostné záležitosti. Nemáte na lásku a jiné věci ani pomyšlení. Trápí vás zejména jistá rodinná záležitost, která vám nedá spát. Možná, když se svému protějšku svěříte, zabijete tím chytře dvě mouchy jednou ranou.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tento týden se věnujte sportovnímu vyžití. Nejen, že vám poděkuje vaše fyzička, ale i endorfiny začnou pracovat a vy se budete cítit daleko spokojenější. Váš vnitřní klid bude doslova nakažlivý a pohodu vnesete do domácího i pracovního prostředí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Hvězdy nyní nejsou nakloněny přátelským vztahům. S někým z vašich kamarádů se nepohodnete. Na vině bude zejména neochota na obou stranách vyslyšet argumenty toho druhého. Nepomůže ani snaha o opětovnou konfrontaci, raději nechte rozhovor na jindy.








Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY