#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

I když si budete připadat po pracovní stránce výkonní a plní elánu, budete se v tomto týdnu muset nejednou utkat se svými emocemi. Bude to ale vítězný boj, nejste žádné padavky! Zakažte si nadměrnou sebekritiku. V těžších chvílích vás podrží rodina.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V tomto týdnu se u vás mohou objevit komunikační problémy, aspoň co se týká oblasti rodiny a domova. Také na pracovišti si budete muset dát pozor na jednání s kolegy, budete totiž dost mrzutí. Měli byste víc odpočívat, začínáte být poněkud přetažení.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Budete energičtí a v mnoha ohledech také velmi důrazní. Zejména, co se týká prosazování vašich zájmů. Musíte však dát pozor, jak věci formulujete. Spokojení budete s finančním zabezpečením své rodiny, se kterou vás čekají mnohé opravdu hezké chvíle.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Během tohoto týdne zřejmě budete bojovat s větší únavou. Zvyšte příjem vitamínů a minerálů a dodržujte pitný režim. Také více spěte. A i když jste na tom teď finančně relativně dobře, neutrácejte peníze za zbytečnosti. V rodině zavládne harmonie.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden přinese nutnost zabývat se prací a posunem ve vaší kariéře. Budete si muset více věřit, jen tak dosáhnete toho, co si přejete. Finance vás trápit rozhodně nebudou a asi uděláte nejeden dobrý nákup. V rodině vše také jakž takž funguje.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V tomto týdnu budete poměrně úspěšní, jako ostatně po většinu měsíce ledna. Některé situace vás přinutí zamyslet se nad tím, jak vnímáte své okolí a jak se k němu chováte, hlavně v pracovní oblasti. Finance vás netrápí. Stejně, jako vztahy s rodinou.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Po většinu týdne budete mít dobrou náladu. Mohlo by se však stát, že budete mít tendence prosazovat své názory příliš tvrdě. Na to si dejte pozor, přineslo by to více problémů, než užitku. Peníze se vás budou držet. Jen v rodině to chce více taktu.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V tomto týdnu si budete muset hodně dávat pozor na své emoce. Budete totiž mít sklon rozdávat rady, o které nikdo nestojí. Také se budete plést do cizích věcí a přesvědčovat lidi o svých pravdách. A v myšlenkách se vrátíte hluboko do své minulosti.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Možná budete v tomto týdnu hodně uvažovat o změnách ve svém životě. Těm může nahrát i určitá nabídka, kterou zřejmě dostanete v práci. Tam se vám bude skvěle dařit, tak se snažte, ať ještě více zazáříte. A k rodině se chovejte aspoň trochu vlídněji.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Planety v tomto týdnu podpoří mnohé vaše snahy a úsilí. Dařit se vám bude zcela jistě v pracovní oblasti, zkrátka nepřijdou ani finance. Budete také hodně přemýšlet o změnách a nových směrech. Rodině věnujte více času, vaši blízcí si to zaslouží.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tento týden prověří vaše názory a postoje. Budete muset ukázat, že si pevně stojíte za tím, co říkáte a nikoho nenecháte, aby vám dirigoval život. To je dobře, víte, čeho chcete dosáhnout a jdete si za tím. Peněz máte dostatek a v rodině vše funguje.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Zabojujte v tomto týdnu o to, abyste se co nejvíce prosadili v oblasti kariéry. Pokud nejste patřičně oceněni, snažte se vyjednat si lepší podmínky. Budete také řešit otázky bydlení. Finance vás trápit nebudou, jen v rodině to může občas zaskřípat.




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY