Horoskop Jarmily Gričové

Stojíme na prahu týdne, který je zajímavý pro umělce a snílky, ale taky pro zloděje, podvodníky a manipulátory všeho druhu. O to, aby se jim opravdu dařilo, se postará Merkur, který se po konjunkci s Neptunem v pondělí přesouvá do Ryb, a Mars, který ho tam ve středu časně ráno následuje. Nebezpečí podvodů hrozí zvláště v pátek, kdy je vzhledem k celotýdenní námaze pozornost otupená a kdy se Slunce navíc setkává s Merkurem. V tento den bychom si měli dávat pozor na kabelky, peněženky, ale i na platební karty a klíče od trezoru.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Připravte se, že se ozve starý kamarád, kterého jste už opravdu dlouho neviděli. Přijde sice s prosbou, ale na to jste už tak zvyklí, že vás to vůbec nerozhodí. Velkoryse mu pomůžete a ještě si uděláte čas, abyste probrali všechny zajímavé novinky.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Vstup Merkuru do Ryb se vám hned v pondělí pozdě večer postará o nečekanou zábavu. Počítejte s telefonátem od někoho, kdo zapomněl, kolik je u vás hodin! Naštěstí vás nevzbudí, takže se lehce dohodnete, že je čas, abyste své staré přátelství obnovili.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Jde o týden, který prožijete převážně v turbulencích. Všechno kolem vás se mění a vy nevíte, jak správně reagovat. Jste rádi, že zmatenou pracovní část týdne vystřídá víkend, kdy si vás miláček vezme pod patronát a jasně vám přikáže, co máte dělat.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Pozor si dávejte i na schůzky, které se tváří jako naprosto nevinné setkání svou starých přátel, kteří spolu chtějí jenom vzpomínat. Když se vám dotyčný začne svěřovat s tím, že jeho život je suchým úhorem, je nejvyšší čas, abyste zaplatili a šli.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Veškerou úřední korespondenci, která v tomto týdnu přijde v obálce s doručenkou, musíte vzít vážně a taky na ni náležitě zareagovat. Je sice pravděpodobné, že se vám to nelíbí a přinese to starosti, ale kdybyste nereagovali, byl by to zbytečný průšvih.

Panna (23. 8.–22. 9.)

O tom, že je vaše partnerství v poslední době opravdu náročné, víte, takže vás komplikace, které přinese tento týden, vlastně ani nezaskočí. V každém případě byste měli hájit názory, které jste zastávali doposud, a zbytečně se neuchylovat ke kompromisům.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jediným dnem, kdy si nebudete vědět rady, je pátek. Pozdě večer se uzavírá kvadratura Jupitera a Plutem, která ve vás budí touhy, jež nedokážete uspokojit. Je to sice smutné, ale na to, že byste si pořídili soukromý ostrov, můžete opravdu zapomenout.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Můžete se těšit na zajímavé zážitky, na něž bude bohatý zejména víkend. Neohrnujte nos nad žádnou zábavou, která se vám nabízí! Když vyrazíte s dětmi třeba do cirkusu, zjistíte, že je naprosto jiný, než býval za vašeho mládí, a krásně si to užijete.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Na nervy vám lezou všichni, co se teatrálně ucházejí o vaši přízeň a doufají, že změníte názor, který na ně máte. Uvědomte si, že vysvětlováním byste jen ztráceli čas, kterého nemáte nazbyt. Dotyčnému se důsledně vyhýbejte a konverzaci utněte v zárodku!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

I když se Merkur dostává v pondělí večer do vašeho sektoru komunikace, k mluvení vás to nenakopne. Na lidi kolem sebe se díváte s úsměvem a čekáte, co z nich vypadne. S pomocí Luny ve svém znamení se rozpovídáte až o víkendu v úzkém rodinném kruhu.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Ve chvíli, kdy z vašeho znamení zmizí po Merkuru i Mars, se cítíte nevýslovně ochuzení. Najednou máte pocit, že není o co bojovat, protože není nic, co by za boj stálo. Na změnu nálady si musíte počkat do příštího týdne, kdy vám bude podstatně lépe.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Než vaše okolí pochopí, že doby, kdy jste na sobě nechali dříví štípat a ani se neozvali, jsou už dávno pryč, bude to chvíli trvat. Když mu však o víkendu dojde, že si opravdu nenecháte nic diktovat, změní vztah, který k vám má, a začne si vás vážit.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11