#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Nebudete mít tyto dny potíže s tím říkat pravdu. Pozor si ale musíte dát na to, abyste ji říkali taktně. Zkuste volit vhodná slova. To platí zvláště v práci, ale samozřejmě uděláte dobře, pokud na to nezapomenete ani doma při rozhovorech s partnerem.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Tento týden má pro vás hodně překvapení. Těšit se můžete především v oblasti lásky, kde si budete připadat skoro jako filmová hvězda, kterou rozmazlují. Rozmazlovat vás ale chce především jeden - váš protějšek. V zaměstnání se rýsují pozitivní změny.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Není vyloučeno, že zatoužíte měnit staré zaběhnuté pořádky. Ne, že byste se tolik nudili, ale dáte přednost lepší nabídce, která vás osloví. To platí nejsilněji v oblasti kariéry, nicméně i ohledně trávení volného času dáte radši prostor novinkám.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Tento týden bude ve znamení setkávání se starými známými, ať už si některá setkání naplánujete nebo se vám lidé připletou znovu do života z rozličných důvodů, přistihnete se nakonec, že jste tomu rádi. Díky tomu také oživíte nostalgické vzpomínky.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Adventní období zaujme poměrně vysokou příčku na vašem osobním barometru. A tento týden se na vaší dobré náladě pozitivně podepíše i jistý úspěch někoho z blízkých. Dmete se pýchou a to vám sluší. I v práci si toho všimnou a vy se dmete veřejně.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Na dobré slovo tento týden nespoléhejte. I když nám pomalu začíná advent, myslete na případné dohady a vše si nechte ošetřit raději písemně. Což platí jak pro profesionální sféru, tak pozor - i pro vaše soukromí. Zvažte možnost předmanželské smlouvy.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Tento týden je ideální pro první adventní posezení s blízkými nebo s vašimi přáteli. Nebojte se na chvíli vystoupit z pracovního kolotoče a věnovat se tomu, co máte rádi. Když na to přijde, dovedete si povídat celé hodiny a komplexně se zrelaxovat.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vám se tento týden skoro nikdo nezavděčí. Jestli to bude tím, že v těchto dnech předáváte žezlo následujícímu znamení, nebo je zatím podzimní splín, to budete nejlíp vědět vy sami. Ale neváhejte slevit ze svých požadavků, pak bude spokojené i okolí.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pokud vás v dětství lákalo herectví, v těchto dnech budete moci některý ze svých starých snů oprášit a rovnou to zkusit v praxi. Tu po vás začne vyžadovat náročná firemní situace, ale stejně tak dobře můžete některé triky uplatnit i ve vašem domově.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Tento týden má pro vás několik šťastných náhod, které dovedete dokonale ocenit. Pracovně se nemusíte motivovat, protože jste motivovaní za celý pracovní tým, ale v soukromí byste mohli některé věci vzít do vlastních rukou a pustit se do něčeho nového.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Ať už budete trávit svůj pracovní čas s klienty nebo na poradách, dovedete všechny okouzlit svým humorem. Přestože vám bude málokdo věřit, že doma nesnídáte pravidelně vtipnou kaši, můžete řešit i nějaké domácí starosti, spíše však ponorkového rázu.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vaše touha tento týden zahrnuje především dostatek odpočinku, protože jste se minulé dny přepínali. Nezapomínejte na to a neberte si přesčasy. Naopak si krásně odpočinete po boku vašich blízkých, zapalte první svíci a vychutnávejte pohodu adventu.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY