#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Ke svým blízkým se konečně začnete chovat o něco vstřícněji než dříve. Důvodem bude nečekaná událost, díky které si uvědomíte, jaké štěstí máte ve své rodině. Je skvělé, že umíte ocenit přízeň osudu a být za ni vděční. Pokračujte tedy v tomto duchu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Podaří se vám nevídané. Hluboce zapůsobíte na rodiče svého partnera. Obdiv a uznání, které z jejich strany sklidíte, bude radostí nejen pro vás, ale také pro váš protějšek. Vždyť dobré vztahy v potenciální rodině jsou základem úspěšného vztahu!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Podpoříte dobrou věc, a to i přes to, že vám z tohoto činu neplyne žádný materiální užitek. Jedinou odměnou vám bude nečekaně hřejivý dobrý pocit. Uvědomíte si, že podobné skutky dávají vašemu život jiskru a smysl. Berte to jako možnost do budoucna.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Seznámíte se s velice přitažlivým člověkem, z něhož bude sex-appeal přímo sálat. Jak se situací naložíte, je na vás. Nezahoďte však potenciál chvíle a snažte se dostat z této šance maximum. Jinak byste mohli v budoucnu litovat. A to by byla škoda.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Velice vás překvapí flirtování s kolegy. Máte však velký smysl pro morálku a etiku, a proto si nakonec dráždivé řeči se spolupracovníky odpustíte. A dobře uděláte. Mohli byste se totiž dostat do problémů, z nichž byste jen těžko hledali cestu ven.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Všichni si vás budou předcházet, což vám způsobí velké potěšení. Díky zájmu okolí budete doslova v sedmém nebi. Měli byste se však zamyslet, co tuto nečekanou pozornost způsobilo. Nejsou příčinou laskavosti vašeho okolí jen a pouze zištné zájmy?

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Partner vás v týdnu zahrne něžnostmi a pozorností. Okamžitě pojmete podezření a budete se domýšlet, co za tak okázalým rozmazlováním vězí. Je to však nutné? Zkuste se jednou zbavit své nedůvěřivosti a přijměte fakt, že vás má partner prostě moc rád.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Kolegové vám pomohou s prací. Jejich laskavost bude nečekaná, s o to větším potěšením ji však přijmete. Zjistíte, že to se vztahy na pracovišti a v kolektivu není tak špatné, jak jste mysleli. Jen nezapomeňte oplácet stejnou mincí. Jste teď dlužníky!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

S přáteli svého nového partnera si budete výborně rozumět. A to se cení! Ať se vám to líbí či ne, kamarádi hluboce ovlivňují každého člověka. Fakt, že s těmi partnerovými vycházíte, je velká výhoda. Nebojte se dopřát své drahé polovičce volnost.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Tento týden budete mít práce nad hlavu. Nebude to sice vůbec nic příjemného, berte to však z té lepší stránky. Díky stoprocentnímu nasazení si podstatně zlepšíte zisk. A to se v současné době velice hodí! Snažte se překonat. Stojí to za to, uvidíte!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Někdo z vašeho okolí vám projeví nehynoucí lásku. I když si odvážného činu ceníte, dotyčnému budete těžko přicházet na chuť. Psí oddanost jednoduše není dost sexy. Pokud tedy vášně neopětujete, neváhejte a vyjděte s pravdou ven. Je to jediné řešení!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Dočkáte se obdivu druhého pohlaví. Jen pozor na domýšlivost! Máte sklon přikládat lichotkám větší význam, než doopravdy mají. Uvědomte si, že lidé, kteří vám podlézají, neplýtvají obdivem na žádné straně. Bohužel jistě nejste jediní, komu se dvoří.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY