#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Bojujete s touhou se vším praštit a utéct někam daleko. Věřte však, že by se tímto vaše problémy nevyřešily a naopak byste získali o starost navíc. To však neznamená, že byste neměli vyrazit někam za relaxací, která vám doplní potřebnou energii.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V práci kolují různé zvěsti o odchodu někoho z vedení. Kdo teď asi nastoupí na jeho místo? To všem vrtá hlavou. Některé indicie však naznačují, že byste to mohli být právě vy. Nepodceňujte nyní svůj výkon a dejte si na odvedené práci pořádně záležet.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Krev vám bude tento týden pít jeden člen rodiny, který využívá vaší dobrotivosti. Neustále se na vás obrací s žádostí o pomoc a vy neumíte říct ne. Zkuste se to naučit, protože jinak se tato osoba nikdy nevzdá a vy ve volném čase budete otrokem.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Snadno se tento týden rozčílíte. I drobnosti vás dokáží vytočit do ruda. Není radno si nyní s vámi zahrávat. Nejste příliš typ, co se vzteká, ale přesto zkuste nějaké oddechové relaxační cvičení, které vám pomůže toto překonat. Příští týden bude líp.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden se na vás nahrne spousta úředních záležitostí, které je potřeba vyřídit. Na úřadech se setkáte s nepříjemnými lidmi a tento úkol pro vás bude velice těžko splnitelný. Na konci týdne si však můžete pogratulovat. Zvládnete to totiž lehce.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Máte před sebou spoustu záležitostí, které musíte do konce týdne stihnout. Váš diář nebezpečně praská ve švech a vy nevíte, čím začít dříve. Pečlivé plánování je to pravé ořechové a uvidíte, jak vám bude postupně úspěšně mizet jeden úkol za druhým.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jeden člen rodiny stále spoléhá na to, že vy na něj máte neustále čas. Nabourává vám vaše dosavadní plány, manipuluje všemi okolo sebe a vám dochází trpělivost. Je třeba danou osobu uzemnit a dát jasně najevo, že vy už dávno máte svůj vlastní život.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Tento týden se vykašlete na povinnosti, které tolik nehoří a dopřejte si vytoužený odpočinek. Klidně si v pátek vemte volno a vyražte s rodinou, či kamarády na prodloužený víkend někam na hory. Lyže, běžky, či jiná zimní zábava je to pravé ořechové.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Počasí vybízí k tomu, abyste vyrazili někam na hory. Bohužel vás však skolí nějaká ta nemoc, která vám neumožní vyrazit s rodinou za zimními radovánkami. Nepodléhejte smutku. Není všem dnům konec a zdraví není radno podceňovat. Jen se pořádně vyležte.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Zimní krajina vás magicky táhne k sobě. Nemyslíte na nic jiného, než na příjemné zimní radovánky a trávení večerů v hezké chaloupce, kde praská dřevo v krbu. Splňte si tento svůj sen, není to přece nic těžkého. Příští týden si to v práci vynahradíte.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Láska je vám nyní příznivě nakloněna a vy se vznášíte na obláčcích romantického poblouznění a vášně. Ale pamatujte milí Vodnáři, nic netrvá věčně a na lásce je potřeba důkladně pracovat. Nenechte tedy za vás myslet jen vaše srdce a zapojte i rozum.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Povinností máte opravdu hodně, protože máte před sebou poměrně náročný úkol, přesto vás to táhne někam do přírody za horami a sněhem, který milujete. Budete si však muset ještě chvíli počkat. Věřte, že pak budete mít na zábavu spoustu volného času.









Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY