#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Příznivě nakloněné hvězdy tento týden přejí zejména cestování. Pokud máte dovolenou již za sebou, tak se klidně sbalte a jeďte aspoň na víkend někam mimo domov. Uvidíte, že nebudete litovat, protože vás bude čekat plně nabitý a hlavně zábavný víkend.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Odpočinek je něco, co je pro vás skoro sprosté slovo a volné chvíle velice často využíváte k práci okolo domu, bytu, či zahrady. Síly však ubývají a vaši blízcí stále více touží po vaší pozornosti, ale i volných chvil strávených ve vaší společnosti.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Hvězdy jsou vám nyní příznivě nakloněny zejména v pracovní oblasti. Jste skvěle sehraní s kolegou, s kterým se vám nejen dobře spolupracuje, ale rovněž vaše společné plány jsou přímo fenomenální. Jen tak dál, úspěch na sebe nenechá dlouho čekat.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Poslední dobou je na vás vyvíjen tlak zejména ze strany příbuzných, kterým vadí vaše pracovní vytíženost. Nemáte příliš času na rodinu a přátele, což mrzí i vás. Tento týden se pokuste vymezit si čas i na volnočasové aktivity. Nabije vás to energií.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden vás mohou potrápit neduhy spojené s nervy a oblastí hlavy. Budete se špatně vyrovnávat se stresem a často vám, jak se říká, rupnou nervy. Berte na sebe více ohled a pokuste se najít si čas na malé radosti, které vám pomůžou s rovnováhou.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Musíte se naučit ignorovat osobu, která vámi manipuluje a snaží se vás za každou cenu vytočit. Vy ji většinou skočíte na špek, a to je důvodem vaší duševní nerovnováhy. Vytlačte toho duševního upíra ze své hlavy i ze svého života a budete spokojeni.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Kolem vás život opravdu divoce víří. O společenské události a setkání s přáteli nebude tento týden nouze. Máte rádi, když je kolem vás rušno, takže budete ve svém živlu. Nic se však nemá přehánět, nezapomínejte, že se ráno musí vstávat do práce.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Krása je něco, co vám opravdu nechybí a nejedná se jen o fyzickou krásu. Umíte navíc svůj šarm použít na těch správných místech. Jste oblíbení u kolektivu, kde jste zároveň uznávanou autoritou. To vše se vám nyní bude víc než kdy jindy hodit v práci.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Výbornými nápady se to tento týden bude jen hemžit, pokud podnikáte, neváhejte této příznivé konstelace náležitě využít. Kreativitu však oceníte i v milostném životě, kde dokážete svůj protějšek překvapit milostnými experimenty i bláznivými nápady.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Tento týden se vrátíte ke koníčku, který jste již delší dobu neprovozovali. Zjistíte, že vás nejen stále skvěle baví, ale že jste v něm i dobří. Naplní vás to nečekanou vitalitou a touhou po dobrodružství. Vaši nejbližší vás nebudou vůbec poznávat.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Prázdninová pohoda se u vás konat nebude. Máte pocit, že jste toho přes prázdniny nestihli tolik, kolik byste chtěli a rozmrzelost na vás bude více než patrná. Povzneste se nad tyto negativní pocity a hledejte na svých zážitcích jen to pozitivní.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Napjatá atmosféra bude tento týden panovat zejména na domácí půdě, kde nebude nouze o hádky a drobné roztržky. Snadno se nyní necháte vyvést z míry, a tak množství výtek padá neprávem na vaši hlavu. Nezoufejte, koncem týdne se vše v dobré obrátí.









Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY