Horoskop Jarmily Gričové

Nejdůležitějším dnem týdne je nepochybně úterý. Mars se přesouvá do Blíženců, a snaží se, aby se něco dělo. Večer Slunce přechází do Raka a na významu nabývá rodinný život v nejširším slova smyslu. Negativním aspektem, jehož vliv poznamenává celou první polovinu týdne, je kvadratura mezi Merkurem a Saturnem. Počítejte s tím, že se najdou lidé, kteří se tváří jako autority a budou vám bránit v projevu s tím, že stejně říkáte samé nesmysly. Nedejte se! Když se zapřete, nemají šanci!

Beran (21. 3.–20. 4.)

To, co vám řeknou lékaři, zní sice dost hrozivě, ale vy přesto nepropadáte panice a dobře děláte. Když celou věc proberete s kamarádem doktorem, který vám slova svého kolegy přeloží do lidské řeči, pochopíte, že nejhorší je už za vámi a vy se nemáte čeho bát.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Posledním dnem, kdy se můžete zcela a plně spolehnout na své fyzické síly, je pondělí, kdy je ještě Mars ve vašem znamení. Udělejte všechno, co můžete, i kdybyste večer měli únavou doslova padnout. Na to, abyste si odpočali, máte celý zbytek týdne!

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Středeční kvadratura mezi Marsem a Neptunem vytváří situace, kdy máte sklon riskovat, aniž si uvědomíte, jaké následky by to mohlo přinést. Pokud chcete předejít negativním zážitkům s neodhadnutelnými důsledky, vyhýbejte se volantu a práci se stroji.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Jako lidé, kteří tradice nejenom ctí a milují, ale taky je sami aktivně provozují, se těšíte na čtvrteční večer, který je prologem ke svatojánské noci. Oviňte si ruku bílým šátkem, natrhejte devatero kvítí a pak si jen pamatujte, co se vám zdálo.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Aktivní jste hlavně tam, kde je to vyloženě kontraproduktivní a kdy si tím škodíte. Kolegům vysvětlete, že žádnou práci navíc přijmout nemůžete, protože máte své vlastní dost. Mohou se sice tvářit nedůvěřivě, ale nahlas vaše slova nikdo nezpochybní.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Nedělní sextil mezi Sluncem a Jupiterem se vám postará o vysoce nadprůměrnou dávku štěstí. Ke všemu důležitému se připletete přesně v té chvíli, kdy můžete převzít iniciativu a všechno posunout tak, aby pro vás další průběh byl co nejprospěšnější.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jde o týden, kdy byste ve vlastním zájmu měli odložit všechny své oblíbené šperky a bezpečně je doma uzavřít buď do zásuvky nebo do trezoru. Hlavně ve středu tak omezíte možnost jejich ztráty a následného domácího výslechu silně naštvaným partnerem.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Svým příbuzným marně vysvětlujete, že nemáte o tolik vyšší příjmy, než je průměr, ale že váš úspěch pramení z toho, že dokážete podstatně lépe hospodařit. Bude lepší, když ušetříte slova, protože vám hned po první větě je jasné, že vám stejně nevěří.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Lidi, kteří se vás snaží vychovávat, máte plné zuby od mládí, a léty tyto pocity spíše sílí. Ve chvíli, kdy vám někdo začne doporučovat, co máte podle jeho názoru dělat, se dokážete podívat tak, že dotyčný zmlkne v půli slova a rychle se vytratí.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Neděle je náročná, a pokud ji chcete zvládnout, musíte si hlídat každé slovo. Děti sice přinesou v týdnu vysvědčení, ale to ještě neznamená, že jim musíte předkládat seznam trestů, které uplatníte ve chvíli, kdy známky nebudou podle vašich představ.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Zapomeňte na dny, kdy se vám do ničeho nechtělo, a připravte se na silný přítok energie, který vám život obrátí v nejlepším slova smyslu naruby! Pokud jste dosud nevyzkoušeli nějakou aktivitu, využijte Marse z Blíženců a testujte kvalitu svých sil.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nejpříznivějším dnem je neděle, kdy si můžete užít pozitivního vlivu sextilu mezi Sluncem a Jupiterem. Stačí, když se usmějete, a pomůže vám i člověk, který se dosud tvářil, jako byste ani neexistovali, a udělá pro vás i to, co dosud nikdo nedokázal.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11