#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Ze všech sil se snažíte stihnout všechno, co jste si na začátku měsíce předsevzali. Pravdou však je, že jste si toho naložili až příliš a nemáte šanci to tento a ani příští týden dokončit. Raději se s tím smiřte a věnujte svůj čas něčemu zábavnému.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Jisté věci v rodině se ustálili a vy už si užíváte společně strávený čas. Všechno to trápení předtím konečně sklidilo své ovoce. Jen mějte na paměti, že některé problémy se mohou vrátit. Nepodléhejte melancholii a věřte, že poté přijdou lepší dny

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Koncem týdne na vás padne splín a melancholie. Zejména z toho důvodu, že si vzpomenete na staré časy a kamarády a začne se vám stýskat. Uvědomte si, že jste se v životě posunuli dále a svůj starý život jste nechali daleko za sebou a buďte nakonec rádi.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Na někoho z rodiny máte tento týden pořádně spadeno. Zlobíte se na něj kvůli jisté záležitosti z minula a možná ho trochu neoprávněně obviňujete. Zkuste být otevřenější a nechte staré problémy stranou. Oceníte to nejen vy, také blízcí budou v klidu.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Poslední dobou vás kamarádi stále žádají o radu a velmi rádi vás navštěvují. Nejen, že se cítíte potřební, ale také jste rádi, že se lidé ve vaší přítomnosti cítí příjemně. Návštěva od vás vždy odchází ve veselé náladě v pozdních večerních hodinách.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Nenechte si mluvit do svých záležitostí, či důležitých věcí. Daný člověk to sice myslí dobře a chce vám ulevit ve starostech, ale může vám z toho udělat pěknou melu a v závěru může dojít k hádce. Raději ho poproste o zdrženlivost a věřte jen sobě.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Máte před sebou týden plný zábavy a poznávaní nových lidí. Umíte si užívat života naplno a díky tomu jste spokojení a vaše charisma nabírá na síle. Nebojte se ho zúročit i v zaměstnání. Lidé vám věří a kolegové jakbysmet. Tak jenom směle do toho.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Prožíváte nyní velmi šťastné období. V rodině jde všechno na jedničku a vládne tam harmonie, což je pro vás na prvním místě. Vaše zdraví je přímo ukázkové a v práci se nijak nepřetěžujete a máte tak čas nejen na sebe, ale i na zábavu se svou rodinou.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Objevíte ve svém okolí člověka, ke kterému vás to hned ze začátku táhne. Vzájemné sympatie jsou obrovské a vy máte konečně pocit, že jste našli spřízněnou duši, se kterou můžete sdílet veškeré pocity. Daná osoba to má stejně tak a skvěle se bavíte.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V oblasti financí buďte opatrní. Lákavé nabídky se kolem vás jen hemží, ale málokterá je seriózního rázu. Raději se vyhněte tento týden jakýmkoliv nákupům přes internet a penízky si schovávejte až bude vliv Venuše a Jupiteru v příznivější konstelaci.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V oblasti lásky se vám bude tento týden skutečně dařit. Se svým protějškem jedete na stejné vlně a máte v tom druhém skutečnou oporu. Pokud se snažíte o miminko, tak se možná se za pár měsíců rozšíříte o jednoho člena. Hvězdy jsou vám nakloněny.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V životě se spoléháte často jen na sebe. Tento týden však klidně můžete požádat o pomoc někoho z blízkých. Určitě vám pomoc neodmítne a vám díky této pomoci spadne kámen ze srdce. Navíc půjde o velmi příjemné a milé setkání, které vás i sblíží.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY