Beran (21. 3. – 20. 4.)

Máte nekonečné spektrum možností, jak se zdokonalit v práci. Využijete jakékoliv možnosti, kde se můžete nějak zlepšovat a pilovat své dovednosti. Ukažte své přednosti a nebojte se vystoupit ze stínu svých kolegů. Vedení firmy vás náležitě ocení. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Tento týden se cítíte naprosto vyčerpaní. Máte za sebou, ale i před sebou velmi náročné období plné zvratů a rozjitřených emocí. Není možné vás zastihnout v klidu, aniž byste někam nespěchali. Doufáte, že toto hektické období bude už brzy za vámi. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Nejste příliš družný typ, obzvláště pokud vám někdo není sympatický. Mezi svými jste za skvělého baviče, ale pro mnohé nové lidi ve vašem okolí působíte mnohdy až nepřístupně. Prostě vás daná osoba musí něčím výrazně zaujmout, abyste ji dali šanci. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nákupy se vám v tomto týdnu nemusí moc vyplatit. Nejen, že vám hrozí nějaká hmotná ztráta, ale rovněž je zde velká pravděpodobnost, že při honbě za super akcí narazíte na někoho, koho jste dlouho nechtěli vidět. To vám zkazí den. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Tento týden nejste moc dobře naladěni. Chybí vám váš optimismus a pozitivní myšlení, jste bez nálady a nic vás nebaví. Vaši blízcí se ptají, co se to s vámi děje. Koncem týdne bude situace lepší, přesto se ale nemůžete zbavit tíživého pocitu na prsou. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Svádíte tento týden boj sami se sebou. Vám blízká osoba má poslední dobou dost zvláštní moresy a vy navíc nesouhlasíte s jejím jednáním. Nejste však člověk, který někoho poučuje, ale nyní máte pocit, že byste se už jen kvůli své morálce měli ozvat. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Někdo ve vašem okolí na vás vyvíjí nátlak, který se začíná podepisovat na vaší osobě. Jste z dané situace nervózní, nespíte a jste ve stresu. Nejste hádavý typ a raději se podřídíte, než abyste snižovali svou úroveň. Nyní budete muset udělat výjimku. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Obzvláště na konci týdne si bedlivě hlídejte finance. Hvězdy upozorňují, že o peníze můžete snadno přijít. Stačí jen chvilka nepozornosti, či špatná investice a neštěstí je na světě. Navíc je ve hvězdách psáno, že finance teď budete opravdu potřebovat. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

I když v práci toho máte nad hlavu, tak je pro vás každá povinnost motivací. V dnešní době jste rádi, že nějakou práci máte a nebojíte se zabrat. Však vedení firmy moc dobře ví, co ve vás má za poklad a vy se o svou pozici rozhodně bát nemusíte. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Potřebujete dovolenou jako sůl. Musíte si pročistit hlavu od posledních perných dnů a strávit nějaký čas o samotě. V hlavě si hlavně chcete utřídit některé myšlenky a vymyslet plán, jak dál naložíte se svým životem. Nejste totiž příliš spokojení. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Někomu se může zdát, že máte v rodině hlavní slovo a jste moc dominantní. Pravdou však je, že máte v rodině své místo a ostatní členové naopak vaši angažovanost, kreativitu a celkovou starost velmi oceňují. Jste to totiž právě vy, kdo za vším stojí. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Buďte v tomto týdnu velmi obezřetní. Máte kolem sebe jedince, který špatně snáší vaše úspěchy. Velmi rád se přichomýtne k diskuzi o vaší osobě a rozhodně nestojí na vaší straně. Nejhorší na tom je, že se tento člověk tváří jako váš velký kamarád. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY