#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Umocní se u vás jarní radostné tendence. Příjemnosti života můžete nalézat po boku životního partnera, ale naopak si možná projdete pracovní krizí. Na druhou stranu vám zase ukáže váhu partnerské vztahu, protože dá partnerovi prostor, aby se projevil jako vaše mocná opora.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Milostnou šeď přebijí úžasné pracovní úspěchy. Nestyďte se za to a opájejte se svými kariérními výsledky. Dají vám motor pro další aktivity. Potíže můžete mít pouze s kýmsi, kdo má potíže s dodržováním termínů. Přesto jej nezatracujte, vaši velkorysost vám jednou později oplatí.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Pokuste se věnovat práci, která je spíše společenská. Jestliže ve svém myšlení začnete počítat i s druhými, začnete více prosperovat. V milostné oblasti rozkvetete před očima. Naleznete člověka, který k vám sedne, a to nejenom na bázi vzájemného erotického jiskření, ale i intelektuálně.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Zejména pracovní přízeň se bude tento týden stupňovat. Okolí to pozná pouze tak, že o sobě přestanete pochybovat. A budete mít menší potřebu se s druhými radit. Přesto vám bude samolibost cizí. Naopak ve všem vašem konání se spíše bude zrcadlit vaše vrozená rozvaha a harmonie.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Čeká vás období klidu, to ale pro vás v mnoha případech může představovat největší problém. Netlačte na své kolegy a zákazníky, nic neuspíšíte, navíc můžete být bez starostí, žádná konkurenční síla vás neohrozí. Doma na rodinné příslušníky rovněž nic akčně nechystejte, odpočinek je třeba.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Doba bude ideální pro nejrůznější pracovní schůzky, investice a obchodní tahy. Jako protřelý hráč šachů si budete připadat při veškerých peněžních transakcích, kde vám vedle rozumu pomůže také intuice. Dařit se ale bude i vedení domácnosti nebo podněcování smyslnosti ve vašem partnerovi.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Slunce přechází do znamení Býka a vám se oproti minulým dnům rychle psychicky uleví. Znamení Býka vám opět nastolí klid a rovnováhu v duši. Konečně začnete reagovat přirozeně bez ochranných reflexů a neoddechnete si jenom vy, ale i vaši blízcí, kteří to s vámi poslední dobou neměli snadné.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Říká se, že problémy nechodí po horách, ale po lidech. A u vás, jak to tak vypadá, si tento týden daly schůzku. Nezbývá vám než se proti těmto nezvaným hostům obrnit a se svým vrozeným šestým smyslem najít nejschůdnější cestu, jak to procesí karambolů poslat zase pěkně zpátky, odkud přišlo.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Bude třeba smířit se s pomalým tempem vývoje v čemkoliv. Obecně jste rychle žijící lidé, ale tento čas budete muset tolerovat nadvládu energie Býka. Býci jsou velmi důkladní a z vašeho pohledu pomalu pracující lidé, i to má ale svá pozitiva, budete mít zase mnohem více času na své odvážné snění.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V lásce sexuálně-emocionální uspokojení začne být vzácné jako šafrán a dojde u vás k převrácení priorit ve prospěch práce. Brzy se tak budete moci opájet pracovními úspěchy, které alespoň trochu přehluší aktuální citovou nespokojenost, navíc vám dodají optimismus, takže zkusíte něco u dělat i s láskou.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Budete se moci radovat z určitého zklidnění lidí ve vašem okolí. Konečně kolem sebe nepozorujete samé motorové myši, chvátající za vidinou sýra kamsi do dálky. Bude najednou více času na vzájemné popovídání si o životě a o vašich plánech. Navíc i v lásce se vám dostane spousta kouzelných chvil.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vaše rozpoložení ostatním bude trochu připomínat jarní vílu. Doma se příliš neohřejete a vaším oblíbeným hájemstvím se stane sama příroda. A pokud se vám nepodaří vzít si volno v práci, alespoň přinesete trochu jara do práce v podobě kvetoucího zlatého deště nebo prvních lučních květin.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY