#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Začíná vám další skvělý týden. Zdá se vám to už jednotvárné? Ale je to tak! V pondělí ještě vaši hvězdnou konstelaci posílí Slunce a nastane nejlepší čas pro realizaci všech vašich nápadů. Hlavu teď máte plnou myšlenek, duši plnou lásky a harmonie.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Stále se vám daří, na co sáhnete a štěstí se vám nevyhýbá! Rušný březen, dodávající slovům i činům razanci a sílu, kulminuje ve vašem snažení v první polovině týdně. Ať už bude centrem vašeho zájmu práce, erotika nebo sport, půjde vám všechno od ruky!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Dobré dny ještě zdaleka neodcházejí, právě naopak. Slunce ještě posílí snahu Merkura o zlepšení vašich časů, a tak můžete očekávat zvýšenou vitalitu, splnění snů, ještě lepší komunikativnost, a dokonce i podporu nebo protekci u mužského pohlaví!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Hned v pondělí vám Slunce přinese více empatie a pochopení, a tak budete snáze chápat své okolí. Přesto se ale budete chtít konfrontacím i prostým kontaktům raději vyhýbat, zejména s dominantními osobami. Mars vám dobíjí baterky a situaci odlehčí.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vaše skvělé období pokračuje i v dalším týdnu. Merkur vám kromě zvýšeného intelektu dodal i ohnivý jazýček a na ten pozor! V běhu krásných, optimistických i úspěšných událostí vám může vzrůst sebevědomí natolik, že byste se jím mohli někoho dotknout.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Porozumění, sympatie, sexappeal - to vše přináší nový týden ve zvýšené míře. Na poli milostném pokračuje nejlepší období v roce, a tak si užívejte naplno. Navíc v oblasti práce a financí je přáno změnám k lepšímu, a tak máte před sebou skvělé časy!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Čeká vás týden jako na houpačce. Snažte se zachovat klid a chladnou hlavu, budete je potřebovat. Slunce vnáší do vašeho znamení výkyvy v náladách, vztazích i komunikaci. Nejlepší, co můžete udělat, je počítat s tím a nenechat se unášet nedorozuměními.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V posledních dnech zeslábla moc Merkura, který chránil vaši moudrost. Na povrch se dostává tvrdohlavost a ta může vaše okolí pěkně potrápit. Pokud je to možné, choďte často ven, ať může slunce rozehřát led ve vaší duši a máte pochopení pro své blízké.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Řada z vás se jistě věnuje, minimálně na amatérské úrovni, uměleckým disciplínám. Dobře děláte! Jste tak kreativní, že i jen náznak stereotypu v práci vás ubíjí a potřebujete se vyjádřit. Navíc okolí na vaše sebevyjádření čeká, tak směle do toho!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Venuše, Merkur a od pondělka i Slunce vás naplňují nedočkavostí! Tyto emoce mohou trochu rozkolísat vaši Kozoroží rozvážnost, a tak pozor! Raději všechny změny, tak jak jste zvyklí, proveďte až po řádném rozmyšlení. Impulsivnost není nejlepší rádkyní.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V posledních týdnech se vám daří lépe než obvykle, jste bystřejší a úspěšnější, ale pořád to není vrchol. V pondělí se k hvězdné sestavě vašich ochránců připojí Slunce, a to vás navíc napumpuje takovou vitalitou, že máte pocit, že nic není nemožné!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Začínáte si všímat, jak se zvyšuje vaše důležitost v zaměstnání? Není už daleko doba, kdy budete nepostradatelní. Snažte se, máte teď výborné komunikační schopnosti i trpělivost a poradíte si i s problémovými zákazníky. Můžete být odměněni povýšením!




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY