#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Svou výřečností můžete v tomto týdnu někomu ublížit, tak pozor na ústa, abyste se pak nemuseli omlouvat. V lásce si naopak můžete dovolit být otevření, než v předchozích dnech, protože vaše drahá polovička má velké pochopení a umí vám vyjít vstříc.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Zatoužíte po něčem novém, co by váš vztah s vaší láskou oživilo. Zkuste se inspirovat v milostných fantaziích, i když napřed zvažte, co z toho by se vám líbilo prožívat v realitě. Nezapomínejte na pracovní povinnosti, jejich seznam vás může vyděsit.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Někdo z vašich blízkých na vás bude mít větší seznam požadavků než obvykle, a i když rádi podáte pomocnou ruku, v tomto týdnu byste chtěli mít nějaký ten čas také pro sebe. Nebojte se říkat slovo NE, kvůli tomu vás vaši blízcí nepřestanou mít rádi.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Nebraňte se milému pozvání na rande. Samozřejmě pokud jste zadaní, a pozvánka je od někoho jiného, než s kým chodíte, stopku respektujte. Ale pokud jste nezadaní, na vašem semaforu lásky právě svítí zelená. A to velmi pohledná a šarmantní zelená.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Bude vám vadit, že někdo v zaměstnání příliš neregistruje vaše potřeby a neustále vás nutí dělat přesčasy. Je zapotřebí se ozvat a s dotyčným si to vyříkat na rovinu. Potom budete teprve opět králové té vaší firemní džungle. Doma zatím vládne pohoda.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Nové dovednosti, které si osvojíte, se vám mohou hodit jak nyní, tak v budoucnu. Proto nezanedbávejte žádnou příležitost. Jestliže váš šéf shání nějaké dobrovolníky na školení, neváhejte se nyní přihlásit. A doma se můžete učit klidně spolu s dětmi.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Zamrzí vás tento týden, že nemáte více času pro svoje koníčky a pokusíte se optimalizovat svojí pracovní dobu, nebo si alespoň nenosit práci domů. Váš milovaný vás podpoří a není vyloučeno, že pro vás má na povzbuzení zajímavou dovolenou na venkově.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Budete chápat, že někteří potřebují kouče na všechno, na vztahy, na práci, na běžné rozhodování, protože i vy byste si potřebovali utřídit myšlenky. Pokud kouč není v dosahu, zkuste obyčejný papír, zabere dokonale a vy si utřídíte myšlenky bez útrat.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Někoho v tomto týdnu překvapíte svými nápady, a to přesto, že jste si nebyli jistí, zda s nimi půjdete do světa. Nakonec se nebudete dlouze rozpakovat a vše odprezentujete na firemní poradě. I v lásce se vám poštěstí několik pěkných okamžiků ve dvou.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Ovládne vás nadšení pro vaření nebo pečení, a nakonec vám nebudou vadit ani ty stále se opakující pořady o vaření. Hledání inspirace pro vás totiž bude už skoro profesionální zájem. A vaši blízcí se začnou také najednou mnohem více zdržovat doma.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Strachu se musíte naučit čelit, nicméně pokud jde o věci, které můžete ze svého života vymazat, tak to udělejte. Nemusíte nutně jezdit výtahy nebo si pořídit jako domácího mazlíčka pavouka. Raději než terapii si dopřejte pohodovou mysl u svého hobby.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V rodině si z vás dělají trochu legraci, ale nebude to míněno ve zlém. Pokuste se nebrat si to tolik osobně, a ještě lépe odpovědět také vtipem. Pokud vás žádný nenapadá, pozvěte blízké třeba na nějakou komedii. Vybouří se a vy si užijete trochu klidu.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY